Boligindretning er ikke bare lige til og for mange er det en kunst, mens for andre er det dere levebrød. Hvad end indretning af hjemmet er sjov og spas eller noget du tager seriøst, så er gode tips aldrig dumme og det kan være særdeles lønsomt og smart at følge de mange gode råd der er at finde på nettet.

Hos Collatio har vi sat os for at hjælpe dig med indretningen af hjemmet med stilfulde og ikke mindst prisvenlige plakater og udsmykning af hjemmets vægge. I Danmark er plakater særdeles populære og et stærkt og god valg til boligindretning. Med flotte og stilfulde plakater får du enkelt og billigt udsmykket boligens vægge med kunst og billeder, som gør bolig mere “hjemmeagtig” og hyggelig.

Mere for pengene

Det kan godt være at velkendte og store plakatvirksomheder har nogle fede designs, men det har de mindre plakatvirksomheder og webshops altså også og det er bestemt din tid og dine penge værd at undersøge markedet før du blot køber plakater online hos den første og bedste leverandør du finder.

Vi elsker selv boligindretning og anbefaler bestemt at man benytter sig af plakater som er en “billig” udgave af kunst, for os dødelige som ikke har millioner eller milliarder stående på kontoen til at købe kunst og lignende som kan hænges op på væggen.

Og det er ikke kun i Danmark at plakater er et populært redskab til boligindretning, også i vores nabolande Norge og Sverige er dette et velkendt indretningskneb. Ser man eksempelvis i Sverige, kan man finde plakatvirksomheden Papertown, Papertown sælger svenskfremstillede posters online på tværs af landegrænser og i stødig vækst indenfor dette felt og bestemt er besøg værd.

Husk rammen

Hvis du besøger en af de mange webshops som sælger plakater, vil du mest sandsynlig støde på nogle hvor du tænker “det var da ufatteligt billigt” – og her skal du være forsigtig, for mange plakatvirksomheder sælger plakater uden rammer og her en din fine og nye plakat ikke meget værd, da denne vil hænge og slaske.

Når man køber plakater på nettet skal man være opmærksom på at man også skal have en ramme, også kaldet en plakatramme som passer til denne. De typiske mål på en plakat er 29,7 x 42 cm. (A3) og 50×70 centimeter.

En plakatramme kan let koste mere end selve plakaten, da en plakat hvor design og produktion er på plads, ikke koster alverden. Har du selv en plakatramme, så er det selvfølgelig bare at finde en plakat som passer til dens størrelse, så slipper du at købe og betale for en ramme og spare dermed flere penge på boligindretningen.