Danmarks bedste prissammenligningsside

Find billig forsikring
Categories: Blog

De bedste affiliate netværk i danmark og udlandet

Home » Blog » De bedste affiliate netværk i danmark og udlandet

26/03/21

Steffen Fonvig

Hvad er et affiliate netværk?

Et affiliate netværk er et bindeled mellem en affiliate publisher (dig) og en virksomhed som ønsker flere salg eller leads.

Fælles for alle affiliate netværk som jeg har inkluderet her på siden er at det er 100% gratis at blive affiliate publisher og dermed få tilsyn til hvilke annoncører og affiliate programmer som er tilgængelig på deres platform, du har derfor ingenting at tabe ved at registrere dig og du kan få en fornemmelse af hvilket affiliate netværk som passer dig bedst.

Jeg vil også oplyse at jeg til tider har fladt over affiliate netværk som jeg næsten ikke selv kunne finde hoved og hale i, disse affiliate netværk finder du ikke her på siden, dette er udelukkende affiliate netværk som jeg selv bruge og tjene penge på, på mine forskellige hjemmesider, blogs og sociale medier.

Affiliate netværk

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et affiliate netværk?2021-03-26T18:14:42+00:00

Et affiliate netværk er

Oversigt over affiliate netværk

Arbejder du med affiliate marketing eller skal du til at i gang, så er et affiliate netværk stedet at starte hvis du har din platform på plads. Et affiliate netværk hjælper dig med at finde attraktive og lønsomme affiliate programmer eller annoncører som du kan promovere imod en provision. Dette er den enkleste og efter min mening bedste måde at arbejde med affilaite marketing på, fremfor at søge hos hver enkelt annoncør.

Adservice

Affiliate programmer i: DK, SE, NO

Adservice er én af nordens største affiliate netværk og har været en aktiv affiliate marketing spiller siden 2007 og blev etableret af iværksætterne Casper Grud og Øystein Åsebø. Deres hovedkontor ligger i dejlige Aarhus hvor jeg selv er fra.

Affiliate programmer

Hos Adservice finder du et bredt udvalg af affiliate annoncører som er tilmeldt og som du kan få muligheden for at promovere. De har blandt andet annoncører som Bank Norwegian, Viaplay og Telmore.

Det er dog ikke kun danske affiliate annoncører som er en del af Adservice-netværket, faktisk kan du finde annoncører i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Spanien, Frankrig, Schweiz, Polen, Østrig, Rusland, USA og England foruden at nævne Danmark selvfølgelig.

Dette er en stor fordel for dig som arbejder med affiliate markedsføring på internationalt plan og ikke kun i Danmark.

Udbetalingsbetingelser

Adservice har udbetaler affiliate-indtjening på lige linje som mange andre affiliate netværk, nemlig med en minimumgrænse på 1000 kroner og når annoncøren har betalt. Som oftest får jeg min indtjening udbetalt cirka 45 dage efter jeg har tjent dem, afhængig af hvilke dag på måneden jeg tjener dem.

Min erfaring med Adservice

Adservice var én af de affiliate netværk foruden Partner-ads som jeg startede med at registrere mig hos og har sidenhen tjent stort på at være affiliate publisher hos dem. Man kan regne med høj kundeservice og hjælp til at skabe større konverteringer og ikke mindst høje udbetalinger per konvertering.

Man får en personlig publisher-manager som man kan stille spørgsmål og få hjælp af hvilket kan være yderst lønsomt når man har problemer som affiliate publisher. Der var for et stund tilbage hvor jeg ønskede en specifik annoncør som jeg ville annoncere for på min blog og de lavede derefter et affiliate program for denne annoncør hvilket var top-kundeservice.

Jeg har altid modtaget mine udbetalinger til tiden og når der har været afvig fra udbetalingerne har de kontaktet mig og forklaret mig situationen.

Gå til Adservice

Partner-ads

Affiliate programmer i: DK, SE, NO

Partner-ads er nok Danmarks største affilaite netværk baseret på antal annoncører og affiliate programmer du kan finde ét sted. De har siden 2002 været et aktivt og populært affiliate netværk som har hjulpet utallige virksomheder med at skaffe flere salg og leads, samt

I 2019 leverte Partner-ads hele 684.028 salg og leads til deres annoncører, alene det år. Det er helt vildt og som affiliate publisher (partner) kan du få en del af kagen og tjene penge på affilaite marketing med Partner-ads som affiliate partner.

Affiliate programmer

Hos Adservice finder du et bredt udvalg af affiliate annoncører som er tilmeldt og du

Udbetalingsbetingelser

Hos Partner-ads har de en af verdens laveste betingesler for udbetaling af affiliate indtjening,  hos Partner-ads får du din saldo udbetalt når der overgår bare 100 kr. og ikke 1000 kr. som det er hos de fleste affiliate netværk.

Når din saldo overstiger 100 kr. og disse er mere end 30 dage gammel, vil de blive udbetalt første kommende måned ved den første. Hvis du er en publisher der ikke har sindsygt mange konverteringer, så kan det være lønsomt at benytte sig af Partner-ads så du får hyppigere udbetalinger,  fremfor de netværk hvor du først får udbetalt når du har indtjent 1000 kr. eller mere.

Min erfaring med Partner-ads

Jeg har ikke noget ondt at sige om Partner-ads og deres affiliate netværk, tværtimod. Partner-ads var det første affiliate netværk jeg blev en del af og har siden starten været yderst tilfreds. Jeg husker tydeligt da jeg fik min første udbetaling derfra og følelsen var jo fantastisk.

Partner-ads har som mange af de andre affiliate netværk jeg anbefaler her på siden, et yderst højt serviceniveau, men ikke kun Partner-ads er på banen, faktisk har jeg haft erfaring med at få øget min provision på ét specifikt affiliate program fordi en annoncør mente at jeg gjorde det godt, så dette ville de belønne og satte dermed min provision op med 50% hvilket er meget.

Så hvis du skal i gang med affiliate marketing, så bliv en del af Partner-ads netværket, der er du i gode hænder.

Gå til Partner-ads

Daisycon

Affiliate programmer i: DK, SE, NO og +25 andre lande inkl. internationale affiliate programmer

Daisycon er et internationalt affiliate

Affiliate programmer

Som er internationalt affiliate netværk skal, så har Daisycon selvfølgelig affiliate programmer i flere forskellige lande.

Udbetalingsbetingelser

Daisycon har en lidt anderledes udbetalingsmetode, hvor du faktisk næsten selv kan vælge hvordan og hvornår du vil have udbetalt din affiliate-indtjening samt hvad grænsen skal være.

Som en ekstra funktion, kan du også vælge at udbetale din affiliate-indtjening manuelt, dermed udbetales de først når du selv vælger det, du er dog stadig begrænset af deres udbetalingsgrænser og ikke mindst at annoncørerne har betalt til Daisycon.

Min erfaring med Daisycon

a

Gå til Daisycon

Digital Advisor

Affiliate programmer i: DK, SE, NO, FI, NL, PL, FR, ES

Partner-ads er et dansk affiliate netværk som tilbyder

Gå til Digital Advisor

Adtraction

Affiliate programmer i: 

Adtraction

Affiliate programmer

Udbetalingsbetingelser

Laveste grænse for udbetaling: 100 DKK
Udbetalingsgrundlaget oprettes den 5. hver måned.
Udbetalingen foretages den 10. hver måned.

Min erfaring med Adtraction

Jeg blev først medlem af affiliate netværket Adtraction sidste år og dette var i forbindelse med at jeg manglende en specifik annoncør som jeg ikke kunne finde andre steder og denne annoncøren var at finde hos dem.

Har ikke meget erfaring med dem endnu, men så langt er jeg tilfreds.

Gå til Adtraction

Kilder

Go to Top