Danmarks bedste prissammenligningsside

Find billig forsikring
Categories: Blog

Sådan finder du de bedste og billigste webhotel

Home » Blog » Sådan finder du de bedste og billigste webhotel

27/03/21

Steffen Fonvig

Categories: Blog

Sådan finder du de bedste og billigste webhotel

Home » Blog » Sådan finder du de bedste og billigste webhotel

27/03/21

Steffen Fonvig

Oversigt over webhoteller i Danmark

Få oversigt og indblik i de forskellige hostingudbydere i danmark og udlandet og få hjælp til at vælge det helt rette webhotel til din hjemmeside.

Sådan får du gratis webhotel- og hosting:

Hos en af Danmarks største webhotel-udbydere kan du lige nu få 3-måneders gratis webhotel når du bestiller 12-måneders webhosting hos dem. Dette er selvfølgelig hos det velkendte hostingbureau Simply (tidligere unoeuro) og det er også her jeg har webhosting til alle mine danske hjemmesider og her jeg har købt mine domæner. Derfor anbefaler jeg dig at vælge Simply som din nye webhosting-udbydere og købe domæne og webhotel hos dem. Benyt rabatkoden 3GRATIS når du er ved kassen og skal betale, så får du 3 måneder gratis webhotel.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket webhotel skal jeg vælge?2021-03-27T13:53:19+00:00

Det kan være svært at finde det rette webhotel, specielt hvis man ikke har så meget forstand på dette område, men hovedsagligt så er der ikke særlig stor forskel på de forskellige webhoteller, så hvis du blot skal lave en almen hjemmeside til din virksomhed eller en blog, så fungere alle de velkendte udbydere på lige linje. Vi anbefaler dog at du benytter dig af Simply (tidligere unoeuro).

Hvad er et webhotel?2021-03-27T13:45:25+00:00

Et webhotel er

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er essentielt for dig som skal lave eller har en hjemmeside, det er her alle dine hjemmesides filer er lagret og er et bestemmende led i forhold til hvordan din hjemmeside vises, særligt når det gælder hjemmesidens hastighed, hvilket er en afgørende rolle for om dine besøgende bliver din hjemmeside eller går videre.

Jeg har fundet alle de bedste webhoteller på markedet lige nu som tilbyder webhosting til de billigste priser, så du kan spare mest når du skal købe webhotel.

Sammenligning af priser på webhotel

Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Du kniber sikkert ligesom mange andre med at vælge det helt rette webhotel og det kan bestemt være svært at finde det bedste webhotel og den helt rette pris at betale hver måned, men det behøver ikke at være så svært.

Selvom det næsten er en selvfølgelig, så er der en lang række ting der er værd at se efter når du skal vælge et webhotel. I nogle tilfælde tilbydes disse ting kun som ekstra tilføjelser og er derfor en ekstra udgift ved siden af udgiften til webhotellet.

Du skal se efter:

  • Gratis SSL certifikat (HTTPS-protokol)
    Et SSL certifikat sørger for at kryptere forbindelsen mellem din hjemmeside og den besøgende ved hjælp af HTTPS-protokol. Dette er også en officiel faktorer som Google vægter når de skal placerer din hjemmeside på søgemaskinens søgeresultat. Det er også noget besøgende ser på som en sikkerhedsfaktorer og det kan koste dig salg og besøgende hvis du ikke har det.
  • Gratis E-mail konto
    Hvis du skal lave en hjemmeside til din virksomhed, så er det fordelagtigt at finde en hostingudbyder der tilbyder gratis e-mail kontoer, så du kan oprette en e-mail konto eller flere med endelsen @ditdomænenavn.dk. Dette giver dine kontakter en professionel oplevelse når de kommunikere med dig på mail, fremfor du skriver fra en @gmail.com eller @hotmail.com mailadresse.
  • God support
    Hvis det er første gang du skal lave en hjemmeside eller du ikke er så teknisk anlagt, så kan god kundesupport være guld værd. Det er ikke alle hostingudbydere som har lige god kundeservice, ej er det alle som tilbyder det, så se efter dette når du skal finde et webhotel.

Der er selvfølgelig tusindvis af småting man også kan se efter, men ovenstående kan spare dig for en masse tid og energi på ekstra opsætning og udgifter, på denne måde kan du få det hele samlet ét sted.

Kilder

Go to Top