YouGov er en af verdens største forbrugerpaneler som tilbyder betalte spørgeskemaer til forbrugere imod betaling.

Konceptet er ganske simpelt.

Et forbrugerpanel som YouGov bliver kontaktet af en række virksomheder som ønsker den almene danskers svar på spørgsmål for at kunne produkt- og virksomhedsudvikle i den retning som er bedst, sådan som markedet er. Som forbruger giver betalte undersøgelser dig altså mulighed for at påvirke markedet og hvilken retning det tager.

Når du som forbruger tilmelder dig et forbrugerpanel og bruger tid på at besvarer disse undersøgelser, vil du blive belønnet i form af point, disse point kan indløses til forskellige ting, som eksempelvis gavekort eller kontante udbetalinger til PayPal.

Dine point hos YouGov kan også indløses til lodder i deres lotteri hvor du kan vinde svimlende præmier.

Tilmeld dig YouGov-panelet her

Spil og vind i lotteriet

YouGov er også kendt for deres lotteri som de kalder YouGov-lotteriet. Her kan du vinde gavekort til en værdi af 15.000 kroner hvis du stikker afsted med førstepræmien. Lotteriet foregår hver måned og du kan deltage på 2 forskellige måder.

Deltagelsesmetode 1: Besvar undersøgelser på YouGov-panelet som udløser lodder til YouGov-lotteriet.

Deltagelsesmetode 2: Besvar undersøgelser på YouGov-panelet og indløs dine optjente point til lodder i lotteriet.

Lotteriet er en enkel måde for dig at spil og vind uden indbetaling i Danmark, da du ikke skal lave noget indskud eller indbetaling for at være med i lotteriet. Normalvis når du vil deltage i et lotteri, må du købe lodderne som er din billet til lodtrækningen, men hos YouGov kan du blot besvarer undersøgelser og på den måde bytte din tid med lodder i lotteriet.

Lotteriet hos YouGov er månedligt og der trækkes hver måned 5 vindere som hver vinder gavekort fra sendentanke.dk. Førstepræmien er på 15.000 kr. og anden til femtepladsen får hver et gavekort på 5.000 kr.

Det er altså ikke småbeløb der er snak om i YouGov-lotteriet og du kan gør klogt i at deltage allerede nu ved at tilmelde dig YouGov-panelet og besvarer undersøgelser som kan indløses til lodder i lotteriet.