Internetudbydere

Collatio » Bredbånd » Internetudbydere
Internetudbydere2021-11-28T16:54:09+00:00

Menu

Sammenlign priser på bredbånd, fibernet og internet

Herunder kan du se en liste over alle danske bredbåndsudbydere og dermed sammenligne pris og finde den billigste og bedste bredbåndsforbindelse, du kan indtaste dine krav efter sris per måned, download-hastighed og upload-hastighed. Du kan også sortere efter mest populære og laveste pris på de forskellige bredbåndsudbydere.

Det billigste bredbånd

Det kan være svært at finde den bedste og billigste bredbåndsudbyder, herunder kan du finde en kort oversigt der viser dig de billigste og bedste leverandører af internet i Danmark ud fra pris og kvalitet.

Find de billigste bredbåndsudbydere

Vi har fundet de billigste og bedste udbydere af bredbånd indenfor både mobilt bredbånd, fibernet og almindeligt bredbånd.

Mobilt bredbånd:

Den billigste mobile bredbåndsudbyder på markedet lige nu er Oister som udbyder mobilt bredbånd fra 49 kr. om måneden for 6 GB internet. Oprettelse er gratis, men du binder dig i mindst 6 måneder, heraf mindstepris på 294 kr. at betale over en 6 måneders periode.

Kablet bredbånd:

Den billigste bredbåndsleverandør som leverer internet gennem antennekabel (COAX) er Fastspeed som leverer 1000/1000 Mbit fra 198 kr. om måneden. Oprettelse er gratis, men du binder dig i mindst 6 måneder, heraf mindstepris på 1494 kr. over en 6 måneders periode.

Fibernet:

Det er den samme bredbåndsudbyder som er billigst og bedst på både COAX og fibernet, nemlig Fastspeed. Prisen er den samme hvad end du vælger fibernet eller almindeligt internet gennem antennekablet.

Har du ikke mulighed for at få Fastspeed som bredbåndsudbyder der hvor du bor, så anbefaler vi at du prøver dig hos Stofa som er én af Danmarks største udbydere af internet og blandt de med den største dækningsgrad.

Mobilselskaber

Her kan du finde en oversigt over danske mobilselskaber hvor du kan få mobilabonnement.

Sammenlign priser på mobilabonnement

Her kan du finde en oversigt over mobilabonnementer i Danmark.

Udvalgte mobilabonnementer

Her kan du finde en oversigt over de mobilabonnementer vi anbefaler.

Mobilselskab eesy

Eesy tilbyder stor værdi for pengene samt letforståelig fakturering, så der vil ikke være nogen overraskelser, når din næste regning ankommer! deres priser starter ved kun DKK 99/måned, og du kan annullere til enhver tid uden straf. Skift i dag for at få 4 GB højhastigheds mobildata (svarende til 2 GB højhastighedsdata fra Telia) inkluderet gratis hver måned plus ubegrænset snak og tekst i Sverige!

Gå til eesy
Mobilselskab YouSee

Yousee er Danmarks mest populære mobilabonnement. Vi tilbyder et stort udvalg af mobildata- og taletidskort, så du altid har det rigtige abonnement til den rigtige pris. Med en Yousee mobilabonnement får du altid fri sms’er på alle dine numre, ingen bindingstider og gratis data i EU + USA. Du kan selvfølgelig benytte al din tid på at bruge din smartphone eller tablet med det nye youseemobilabonnement – ikke at forhandle om vilkår hos andre teleselskaber!

Gå til YouSee

Hvad er en internetudbyder?

En internetudbyder er

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en mobil?2021-11-26T08:53:00+00:00

En mobil er en

Hvad er et mobilabonnement?2021-11-26T08:52:25+00:00

Et mobilabonnement er en kontrakt mellem dig og en teleudbyder eller et teleselskab som Telmore, CBB eller Yousee, hvor du betaler et månedligt aftalt beløb for at benytte deres service, altså sende SMS’er, ringe og benytte data (internet) på din mobil.

Hvad koster et mobilabonnement?2021-11-26T08:52:20+00:00

Prisen på et mobilabonnement afhænger af dit forbrug eller dit forventede forbrug. De fleste vælger en pakke som inkludere “fri” eller “ubegrænset” forbrug af enten tale og/eller data, således de ikke får en ekstra regning eller bliver begrænset når dette er opbrugt. Priserne på et mobilabonnement i Danmark ligger mellem kr. 29,- til kr. 200,- afhængig af hvilket abonnement og behov du har.

Hvilket mobilabonnement skal jeg vælge?2021-11-26T08:52:05+00:00

Når man skal finde og vælge et mobilabonnement er det vigtigt at se på prisen og hvad de inkludere, mange vælger et abonnement med fri tale og fri data, altså ubegrænset brug af taletid og internet i deres abonnement, så de slipper at holde styr på hvor meget de taler og bruger af internet på telefonen.

Hvad er et mobilselskab?2021-11-26T08:53:45+00:00

Et mobilselskab eller teleselskab er et en virksomhed som tilbyder telekommunikations-services, som vi kender det fra mobilabonnementer. Disse selskaber er et mellemled mellem dem som ejer de mange enheder som gør det muligt at ringe, skrive og bruge internettet på telefonen og forbrugeren, som er dig.

Hvilket mobilselskab skal jeg vælge?2021-11-26T08:53:49+00:00

Det kan være svært at vælge et mobilselskab, udvalget af mobilabonnementer kan være overvælende og svært at finde rundt i, for ikke at nævne de mange forskellige mobilselskaber der er at vælge imellem. Jeg anbefaler at du vælger det mobilselskab som passer dig og dine behov, samt er prismæssigt hensigtsmæssigt i forhold til din økonomiske situation.

Hvilket mobilselskab har den bedste dækning?2021-11-26T08:53:54+00:00

I Danmark har vi tre mobile netværk som ejes af de 4 største mobilselskaber som er Telenor, 3, Telia og TDC. Mobildækning afhænger af hvor du er/bor og opholder dig, men i udgangspunktet så har Telia/Telenor det bedste mobilnetværk og dækningsgrad i Danmark.

Hvordan skifter man mobilselskab?2021-11-26T08:53:58+00:00

At skifte mobilselskab er noget af de enkleste i verden, det eneste du skal gøre er at finde en ny udbyder, altså et andet teleselskab som du ønsker at benytte og tilmelde dig hos dem, så ordner de resten. Husk at læse de forskellige betingelser som gør sig gældende hos den enkelte operatør og teleselskab.

Hvad er forskellen på et mobilselskab og en mobiloperatør?2021-11-26T08:54:02+00:00

Et mobilselskab eller teleselskab er en virksomhed som tilbyder kommunikationsydelser til forbrugere og andre virksomheder mens en mobiloperatør er netværket som formidler kommunikationen. Et mobilselskab kan godt være mobiloperatør og et teleselskab samtidigt, dette er blandt andet 3 mobil, TDC, Telia og Telenor. Mobilselskaber som Greentel og CBB benytter sig af andres netværk fordi de ikke har deres eget og er derfor “kun” et mobil- eller teleselskab.

De forskellige typer internetløsninger

Som tidligere nævnt, så findes der flere forskellige måder hvorpå man kan få internet derhjemme, bredbånd er blot en af de fire mest almindelige måder er igennem:

 • Fiberkabel
 • Antennekabel
 • Telefonkabel
 • Trådløst (GSM)

Fiberkabel

Internet leveret igennem fiberkabel kaldes for fibernet. Fiberkabel fungerer ved hjælp af lys, som transporteres igennem kablet med lysets hastighed sjovt nok. Dette er den billigste og bedste internetløsning man kan få, men ikke alle har fiberkabel ind i huset, hvilket gør at man må søge alternativer.

Antennekabel

Antennekabel- og stik er noget de fleste har, da de tidligere har haft TV-signal gennem antennestikket, dette kabel kaldes indenfor byggebranchen også for COAX som er den tekniske betegnelse. I dag benyttes antennestikket ikke så meget mere og man har derfor udvidet forbruget til også at leverer internet gennem dette kabel og du kan derfor få ganske hurtigt internet gennem dit antennestik.

Telefonkabel

Det er efterhånden mange år siden man havde fastnettelefoner hængende, men mange har forsat deres gamle telefonkabler og telefonstik i boligen. Telefonstikket kan også benyttes til at leverer internet, men grundet det lave tværsnit (tykkelse) på kablet, er det begrænset hvor høj en hastighedsforbindelse som kan leveres.

Mobilt bredbånd

Hvis du hverken har fiber-, antenne-, eller telefonkabel i din bolig, så er den sidste løsning mobilt bredbånd. Dette er internet som leveres via antenner rundt om i landet, på samme måde som din mobiltelefon får leveret internet. For at få mobilt internet i din bolig må du have et abonnement og en modtager/router som modtager GSM-signalet fra luften og laver WiFi-hotspot i dit hjem.

Oversigt over bredbånds- og internetudbydere i Danmark

Der findes mange forskellige internetudbydere i Danmark, som alle har forskellige hastigheder, dækningsområder og ikke mindst priser.

Herunder kan du finde alle danske bredbåndsudbydere som tilbyder enten:

 • Fibernet (fiber kabel)
 • Bredbånd (COAX kabel)
 • Bredbånd (telefonkabel)
 • Mobilt bredbånd (trådløst internet)

Oversigt over danske mobile bredbåndsudbydere i Danmark:

 • OK (mobilt bredbånd)
 • 3 (mobilt bredbånd)

Oversigt over bredbåndsudbydere i Danmark:

 • Fastspeed (antennestik)
 • Stofa (antennestik)

Oversigt over fibernet udbydere i Danmark:

 • Hiper
 • Waoo
 • Kviknet
 • Bolignet
 • Kazoom

Seneste artikler

Flere artikler om streaming

Find priser og information

Collatio.dk er sat til verdenen for at hjælpe dig som forbruger med at finde de bedste og billigste tjenester indenfor en række services og tjenester.

Go to Top