Forsikringer

Home » Forsikringer
Forsikringer2021-12-05T13:01:11+00:00

Forsikring er fint at have, når uheldet er ude og omvendt, så det er utroligt kedeligt ikke at have, når uheldet er ude. Forsikring er med andre ord noget, man bare skal have her i livet, men det betyder ikke, at det skal være dyrt.

I Danmark er der kommet mange forsikringsselskaber på markedet, hvilket har øget konkurrencen om kunderne og presset priserne op, hvilket er en fordel for dig som forbruger.

I dag er det ikke svært at finde billige forsikringer og bruger du en udbudsservice til at finde eksempelvis billigere forsikringer, kan du sikkert spare flere tusinde kroner om året, alt efter hvor mange forsikringer du har og hvor meget du betaler for dem.

Få tilbud på billig forsikring

Tjenestetorvet er en gratis og uforpligtende service til dig, der ønsker at få et tilbud på billigere forsikringer. Oftest kan det også betale sig at hente deres forsikringer, det kan du gøre samtidig med at du søger udbud hos forskellige forsikringsselskaber.

Sådan fungerer Tjenestetorvet:

  • Beskriv dit behov
  • Indhent tilbud fra flere firmaer
  • Vælg det bedste tilbud

Så nemt er det at sætte sin forsikring i udbud.

Få tilbud på billig forsikring her

Navigation

Spar penge på forsikring

Forsikringer er ikke billige, men hvordan finder man billigere forsikring? Ja, svaret er faktisk ganske enkelt, du beder forsikringsselskaberne sende dig tilbud og lader dem konkurrere om dig som kunde, fremfor du opsøger dem og de sælger dig forsikring til en dyrere pris end konkurrenterne måske kunne tilbyde.

Tjenestetorvet

Få gratis og uforpligtende tilbud på forsikring

Med Tjenestetorvet kan du på få minutter indhente gratis og uforpligtende tilbud på forsikring fra forskellige forsikringsselskaber og dermed sammenligne priser og vælge det billigste og bedste.

1. Beskriv dit behov
Vælg den/de forsikringer du ønsker tilbud på

2. Få tilbud fra flere selskaber
Modtag, gennemgå og sammenlign tilbuddene

3. Vælg det bedste tilbud
Vælg derefter det forsikringsselskab som har det bedste tilbud

Læs mere om Tjenestetorvet

Øg dine muligheder for rabat, når du vælger to eller flere forsikringer.
Jo flere forsikringer du vælger, jo større mulighed for rabat får du.

Alt du behøver at vide om forsikringer

Forsikringer er ikke for almindelige mennesker, det er desværre noget de færreste af os kommer igennem livet uden og noget som ej anbefales at man gør. Forsikringer er til for ikke at blive brugt, men er også særdeles gode at have i tilfælde hvor uheldet er ude. Med det sagt, så findes der selvfølgelig også lovpligtige forsikringer som du skal have under visse omstændigheder. Læs her på siden mere om forsikringer i sin helhed.

Hvilke forsikringer skal man have?

Når det kommer til forsikringer, så findes der i store træk to typer. Der findes lovpligtige forsikringer også findes der forsikringer man bør have. Forsikringer man “bør” have, er selvfølgelig ikke forsikringer må absolut skal have, men som anbefales af majoriteten og er forsikringer som gennemsnits danskeren vælger at tegne. Lovpligte forsikringer er, forsikringer som du ikke kommer udenom og hvis du prøver at undvige fra disse forsikringer, kan det have alvorlige konsekvenser.

Hvad koster en forsikring?

Prisen på er forsikring er forskellig fra forsikringsselskab til forsikringsselskab og fra forsikring til forsikring, det er derfor svært at sige hvad en forsikring bør koste. Vi har dog alligevel forsøgt at finde frem gennemsnitspriser på de mest almindelige forsikringer vi har i Danmark, disse kan du finde i tabellen under.

De største forsikringsselskaber i Danmark

Forsikringsselskaber i Danmark deler alle over markedsandele af forbrugerne og virksomhederne som tegner forsikring hos dem, herunder kan du top-10 liste over de største forsikringsselskaber i Danmark og hvordan markedsandelene er fordelt blandt dem.

Plads Selskab Markedsandel
1 Tryg 17,6%
2 Topdanmark 16,1%
3 Codan 10,4%
4 Alm. brand 9,3%
5 Gjensidige 7,1%
6 Sygeforsikring danmark 5,6%
7 If forsikring 5,5%
8 Lb forsikring 4,9%
9 Alka 4,0%
10 Pfa 3,6%

Hvad er en forsikring?

En forsikring er

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en forsikring?2021-12-04T21:32:22+00:00
Hvilke forsikringer skal man have?2021-12-04T21:31:29+00:00
Hvor kan jeg se alle mine forsikringer?2021-12-04T21:03:42+00:00
Hvilke forsikringer er lovpligtige?2021-12-04T21:03:32+00:00
Hvilke forsikringer bør man have?2021-12-04T21:03:26+00:00

Hvilke forsikringer skal man have?

Den billigste a-kasse er

Hvor kan jeg se alle mine forsikringer?

Go to Top