Internetudbydere i Danmark

Internetudbydere i Danmark

Internetudbydere i Danmark2022-04-11T12:49:24+02:00

Sammenlign priser på bredbånd, fibernet og internet

Herunder kan du se en liste over alle danske bredbåndsudbydere og dermed sammenligne pris og finde den billigste og bedste bredbåndsforbindelse, du kan indtaste dine krav efter sris per måned, download-hastighed og upload-hastighed. Du kan også sortere efter mest populære og laveste pris på de forskellige bredbåndsudbydere.

Det billigste bredbånd

Det kan være svært at finde den bedste og billigste bredbåndsudbyder, herunder kan du finde en kort oversigt der viser dig de billigste og bedste leverandører af internet i Danmark ud fra pris og kvalitet.

Find de billigste bredbåndsudbydere

Vi har fundet de billigste og bedste udbydere af bredbånd indenfor både mobilt bredbånd, fibernet og almindeligt bredbånd.

Mobilt bredbånd:

Den billigste mobile bredbåndsudbyder på markedet lige nu er Oister som udbyder mobilt bredbånd fra 49 kr. om måneden for 6 GB internet. Oprettelse er gratis, men du binder dig i mindst 6 måneder, heraf mindstepris på 294 kr. at betale over en 6 måneders periode.

Kablet bredbånd:

Den billigste bredbåndsleverandør som leverer internet gennem antennekabel (COAX) er Fastspeed som leverer 1000/1000 Mbit fra 198 kr. om måneden. Oprettelse er gratis, men du binder dig i mindst 6 måneder, heraf mindstepris på 1494 kr. over en 6 måneders periode.

Fibernet:

Det er den samme bredbåndsudbyder som er billigst og bedst på både COAX og fibernet, nemlig Fastspeed. Prisen er den samme hvad end du vælger fibernet eller almindeligt internet gennem antennekablet.

Har du ikke mulighed for at få Fastspeed som bredbåndsudbyder der hvor du bor, så anbefaler vi at du prøver dig hos Stofa som er én af Danmarks største udbydere af internet og blandt de med den største dækningsgrad.

Mobilselskaber

Her kan du finde en oversigt over danske mobilselskaber hvor du kan få mobilabonnement.

Sammenlign priser på mobilabonnement

Her kan du finde en oversigt over mobilabonnementer i Danmark.

Udvalgte mobilabonnementer

Her kan du finde en oversigt over de mobilabonnementer vi anbefaler.

Telmore

Telmore tilbyder stor værdi for pengene samt letforståelig fakturering, så der vil ikke være nogen overraskelser, når din næste regning ankommer! deres priser starter ved kun DKK 99/måned, og du kan annullere til enhver tid uden straf. Skift i dag for at få 4 GB højhastigheds mobildata (svarende til 2 GB højhastighedsdata fra Telia) inkluderet gratis hver måned plus ubegrænset snak og tekst i Sverige!

Gå til Telmore

Oister

Oister er Danmarks mest populære mobilabonnement. Vi tilbyder et stort udvalg af mobildata- og taletidskort, så du altid har det rigtige abonnement til den rigtige pris. Med en Oister mobilabonnement får du altid fri sms’er på alle dine numre, ingen bindingstider og gratis data i EU + USA. Du kan selvfølgelig benytte al din tid på at bruge din smartphone eller tablet med det nye youseemobilabonnement – ikke at forhandle om vilkår hos andre teleselskaber!

Gå til Oister

Hvad er en internetudbyder?

En internetudbyder er

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på bredbånd og fibernet?2021-11-28T15:49:36+01:00

Fibernet og bredbånd er ikke det samme, det eneste de har til fælles at de begge er kablede internetforbindelser.

Fibernet er en internetløsning som leveres igennem et optisk fiberkabel og kun mulighed at få hvis der er fibernet til dit hus, din bygning eller ude i vejen som kan graves ind.

Bredbånd er en internetløsning som leveres igennem et COAX kabel, også bedre kendt som antennekabel. Igennem dit antennekabel kan internettet nemlig leveres på samme måde som dit Tv-signal, dette er en af de mest almindelige løsninger for dem som ikke har fibernet.

Fibernet er klart den bedste løsning, da du kan opnå højest hastighed og den mest stabile forbindelse, med en bredbåndsforbindelse kan du opleve lidt mindre stabilitet hvis der er flere brugere på samme forbindelse/kabel.

Så hvis du står imellem valgt mellem fibernet og bredbånd, så er det bedste at vælge derfor fibernet.

Hvilket bredbånd kan jeg få?2021-11-26T08:59:28+01:00

Du kan

De forskellige typer internetløsninger

Som tidligere nævnt, så findes der flere forskellige måder hvorpå man kan få internet derhjemme, bredbånd er blot en af de fire mest almindelige måder er igennem:

 • Fiberkabel
 • Antennekabel
 • Telefonkabel
 • Trådløst (GSM)

Fiberkabel

Internet leveret igennem fiberkabel kaldes for fibernet. Fiberkabel fungerer ved hjælp af lys, som transporteres igennem kablet med lysets hastighed sjovt nok. Dette er den billigste og bedste internetløsning man kan få, men ikke alle har fiberkabel ind i huset, hvilket gør at man må søge alternativer.

Antennekabel

Antennekabel- og stik er noget de fleste har, da de tidligere har haft TV-signal gennem antennestikket, dette kabel kaldes indenfor byggebranchen også for COAX som er den tekniske betegnelse. I dag benyttes antennestikket ikke så meget mere og man har derfor udvidet forbruget til også at leverer internet gennem dette kabel og du kan derfor få ganske hurtigt internet gennem dit antennestik.

Telefonkabel

Det er efterhånden mange år siden man havde fastnettelefoner hængende, men mange har forsat deres gamle telefonkabler og telefonstik i boligen. Telefonstikket kan også benyttes til at leverer internet, men grundet det lave tværsnit (tykkelse) på kablet, er det begrænset hvor høj en hastighedsforbindelse som kan leveres.

Mobilt bredbånd

Hvis du hverken har fiber-, antenne-, eller telefonkabel i din bolig, så er den sidste løsning mobilt bredbånd. Dette er internet som leveres via antenner rundt om i landet, på samme måde som din mobiltelefon får leveret internet. For at få mobilt internet i din bolig må du have et abonnement og en modtager/router som modtager GSM-signalet fra luften og laver WiFi-hotspot i dit hjem.

Oversigt over bredbånds- og internetudbydere i Danmark

Der findes mange forskellige internetudbydere i Danmark, som alle har forskellige hastigheder, dækningsområder og ikke mindst priser.

Herunder kan du finde alle danske bredbåndsudbydere som tilbyder enten:

 • Fibernet (fiber kabel)
 • Bredbånd (COAX kabel)
 • Bredbånd (telefonkabel)
 • Mobilt bredbånd (trådløst internet)

Oversigt over danske mobile bredbåndsudbydere i Danmark:

 • OK (mobilt bredbånd)
 • 3 (mobilt bredbånd)

Oversigt over bredbåndsudbydere i Danmark:

 • Fastspeed (antennestik)
 • Stofa (antennestik)

Oversigt over fibernet udbydere i Danmark:

 • Hiper
 • Waoo
 • Kviknet
 • Bolignet
 • Kazoom
Go to Top