eesy er Danmarks nyeste teleselskab som er ejet af TDC og er et 100 % digitalt teleselskab. Hos eesy vil de gøre mobiltelefoni helt enkelt og har derfor helt gennemskuelige priser hvor der ikke er nogen skjulte gebyrer, bindinger, priser eller andre overraskelse, heraf navnet eesy (easy). Udvalget af abonnementer er derfor også begrænset, men der findes med garanti et abonnement som passer dig.

Netværk og mobiloperatør

eesy er en del af TDC og benytter derfor TDC’s netværk og du vil dermed få TDC som mobiloperatør hvis du vælger eesy som dit nye mobilselskab.

Priser på abonnementer

Herunder er en række eksempler på abonnementer og priser du kan finde hos eesy.

  • Fri tale + 15 GB data – Kr. 99,-/mdr.
  • Fri tale + fri data – Kr. 179,-/mdr.

Ovenstående abonnementeter kan bruges i udlandet og inkluderet tale, sms/mms og data, kan benyttes i Danmark og i EU-lande uden merpris.

Priser på produkter

  • Oprettelse inkl. simkort – Kr. 0,-
  • Datadelingskort – Kr. 20,-/mdr.

Et datadelingskort er et ekstra simkort som deler abonnement med dit oprindelige simkort og kan benyttes til din bærbar, tablet eller anden enhed som kan benytte simkort til at tilgå nettet ol.

Kompensationsordninger

Hos eesy er de sikre på at ordne dit mobiltelefoni og skift helt enkelt og derfor har de en lønsom kompensationsordning for dig som altid er uheldig med sådanne ting. De har 3 forskellige kompensationer og beløber som beskrevet herunder:

  1. Hvis flytning ikke gennemføres på den aftalte dato, jf. eesy’s ordrebekræftelse, får du 50 kr. i kompensation med tillæg på 5 kr. pr. efterfølgende dag.
  2. Hvis forbindelsen, som følge af nummerflytningen er afbrudt i mere en et døgn, får du 50 kr. i kompensation med tillæg på 50 kr. pr. efterfølgende dag.
  3. Hvis nummerflytningen er sket uretmæssigt, uden anmodning fra dig, får du 500 kr. i kompensation.

Aktuelle kampagner og tilbud

Er du ny kunde hos eesy, så kan du få første måned gratis. Det nye danske mobilselskab tilbyder alle nye kunder den første måned mobilabonnement til kr. 0,- og du kan dermed spare op til 179 kroner på dit nye mobilabonnement.