Det er dyrt at leve og det kan være svært at finde de bedste tilbud og priser på alt i livet og derfor har vi lavet hjemmesiden Collatio.

Ordet Collatio er afledt af latin og betyder “samling” – som vi hos Collatio er. Vi er en hjemmeside, der har samlet brugbar og overskuelig information, der kan hjælpe dig til et nemmere, rigere og bedre liv gennem at spare på alt det, du ikke gider betale mere end det højeste, der skal til.

Så uanset om du leder efter en billigere forsikring, sparer penge på bredbånd og internet eller du er på udkig efter en ny og spændende streamingtjeneste, så finder du den hos os, for vi kan lide du skal leve og have lyst til at gøre dette bedst muligt, men også som billigt som muligt.

Formålet med Collatio er dele information omkring forskellige produkter og services online, samt sammenligne priser for forbrugere på nettet, så du kan spare flere penge på dine faste udgifter.

Vores vision er at samle en oversigt for danskerne således de enkelt og let kan finde den bedste og billigste pris på ethvert givende produkt eller service online og dermed spare penge på de mange tunge og kedelige udgifter som de fleste af os har.

Collatio er en informations- og sammenligningside som tjener penge igennem affiliate marketing, ved at placere affiliate links til vores samarbejdspartnere. Her får vi en fast eller procentbaseret provision for hvert salg eller lead vi henviser fra vores hjemmeside.

Hvem er vi?

Collatio er en pris- og tilbud sammenligningsside hvor vi bringer dig nyttige information om alt fra hus og have til streaming og de nyeste mobiltelefoner. Vi hjælper dig som forbruger med at finde de bedste priser på produkter og tjenester i Danmark, helt gratis.

Hjemmesiden er bygget op med henblik på betalt markedsføring af andre virksomheder, vi samarbejder derfor med en række affiliate netværk som er leddet mellem os og de virksomheder vi annoncere for på vores hjemmeside. Vi får altså betalt for at henvise trafik og nye kunder til vores samarbejdspartnere.

På vores FAQ-side kan du læse mere om hvem og hvad vi er, har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du finde kontaktoplysninger på vores kontakt-side.

Steffen FonvigMarkedsføringsansvarlig
Steffen er stifteren af Fonvig Group som står bag brandet og hjemmesiden Collatio som findes i både Danmark og Norge. Steffen har ansvaret for partnerskaber, markedsføring og branding af Collatio.
Trine SkovWeb- og indholdsansvarlig
Trine Skov er en iværksætterinne med ben i næsen, Trine har stiftet og driver virksomheden Skov Media og blev i starten af 2022 en del af Collatio-holdet. I dag står Trine for den primære hjemmeside udviklingen af Collatio og indholdsproduktionen på siden.

Annoncering på Collatio

Som virksomhedsejer og hjemmesideejer kan det være svært at nå ud til alle de kunder du gerne vil nå og denne frustration kan vi hos Collatio hjælpe dig med.

Collatio tilbyder annoncering og promovering af andres produkter, virksomheder og hjemmesider gennem målrettet annoncering placeret på vores hjemmeside og i vores blog.

Vil du høre mere om annoncering på Collatio, skal du kontakte annoncechef Steffen Fonvig på e-mailadressen Steffen@fonvig-group.com.