Din genvej til

besparelser online

Collatio er sat i verden for at hjælpe dig med at finde billigere og bedre udbydere af forskellige produkter og services online. Alt fra a-kasse til forsikring og meget mere kan du sammenligne priser på og finde information omkring, således du kan få flere penge mellem hænderne til alt det du hellere vil bruge penge på.

Danmarks “måske” bedste prissammenligningsside i 2021, hvis vi selv skulle sige det. Hos Collatio hjælper vi danske forbrugere med at finde besparelser i de mange faste (og kedelige) udgifter, så du kan få mere plads i privatøkonomien og gøre mere af det du har lyst til.

Formålet med Collatio er dele information omkring forskellige produkter og services online, samt sammenligne priser for forbrugere på nettet, så du kan spare flere penge på dine faste udgifter.

Vores vision er at samle en oversigt for danskerne således de enkelt og let kan finde den bedste og billigste pris på ethvert givende produkt eller service online og dermed spare penge på de mange tunge og kedelige udgifter som de fleste af os har.

Collatio er en informations- og sammenligningside som tjener penge igennem affiliate marketing, ved at placere affiliate links til vores samarbejdspartnere. Her får vi en fast eller procentbaseret provision for hvert salg eller lead vi henviser fra vores hjemmeside.

En del af Fonvig Group

Collatio er ejet og drevet af den norske markedsføringsvirksomhed Fonvig Group med den danske iværksætter Steffen Fonvig bag.

Læs mere