Danmarks bedste prissammenligningsside

Find billig forsikring
Categories: Penge

Tjen penge på Instagram

Home » Blog » Tjen penge på Instagram

26/03/21

Steffen Fonvig

Categories: Penge

Tjen penge på Instagram

Home » Blog » Tjen penge på Instagram

26/03/21

Steffen Fonvig

Hvordan tjener man penge på Instagram?

Selv med få følgere på Instagram kan du faktisk tjene fornuftige penge. Her er guiden der fortæller dig hvordan du tjener penge på Instagram.

Den bedste måde at tjene penge på Instagram på er uden tvivl affiliate marketing. Særligt for dig som har +10000 følgere og mulgiheden for “swipe up” og dirigere dine følgere til eksterne hjemmesider.

Affiliate marketing er let at komme i gang med, det eneste du skal gøre er at oprette dig hos et affiliate netværk, som eksempelvis Partner-Ads også finde de annoncører du ønsker at promovere og som passer til din Instagram profil, så er du i gang.

I denne artikel vil jeg komme med flere forskellige måder du kan tjene penge på med det sociale medie Instragram. Er du en influencer der også har en profil på det sociale medie Instagram og gerne vil lære hvordan du kan tjene penge på din Facebook, så har jeg også lavet en guide for dette

I denne guide vil jeg forsøge at besvare spørgsmål omkring indtjening på Instagram og hyppigt stilte spørgsmål som:

  • Kan man tjene penge på instagram?
  • Hvor mange følgere skal man have for at tjene penge på instagram?
  • Hvordan du kan tjene penge på Instagram?

Artiklen er selvsagt målrettet indtjening på det sociale medie Instagram, men mange af metoderne kan også overføres til andre sociale medier som eksempelvis Facebook.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får man sponsorer på Instagram?2021-03-27T14:20:08+00:00

En god måde at få sponsorerer på som man kan lave sponsorede indlæg for imod betaling er ved at lave det man kalder et “reach-out”, altså kontakter den virksomhed som man tænker at et samarbejde kunne være relavant for.

Kan man tjene penge på Instagram?2021-03-31T16:01:33+00:00

Ja absolut, faktisk med nok følgere på det sociale medie kan du leve af det.

Hvor meget tjener man på Instagram?2021-03-27T14:18:10+00:00

Det er et bredt spørgsmål og svaret

Hvor mange følgere skal man have for at tjene penge på Instagram?2021-03-27T14:17:50+00:00

Der er ingen nedre grænse for hvor mange følgere man skal have på Instagram før man kan tjene penge på det sociale medie, men jo flere følgere jo bedre. Det er en stor fordel at have +10.000 følgere, da det åbner op for “swipe-up” funktionen som kan være særdeles fordelagtig for dig som ønsker at tjene penge på platformen.

Hvordan tjener man penge på Instagram?2021-03-27T14:16:37+00:00

Der er mange forskellige måder at tjene penge på Instagram på.

Kan man tjene penge på instagram?

Det korte svar er ja, du kan sagtens tjene penge på Instagram. Der findes faktisk mange influencers i både Danmark og verden som lever godt af deres annoncering på Instagram.

Der findes mange forskellige måder at tjene penge på Instagram på og det er individuelt hvilken metode som er den bedste for den enkelte, da det afhænger af parametre som:

  • Antal følgere
  • Engagementsprocent
  • Niché

Og mange andre parametre. Men oftest så er affiliate marketing den bedste og enklest måde at tjene penge på med sin Instagram-profil.

De +3 bedste måder at tjene penge på Instagram

Der findes som sagt mange måder at tjene penge på med sin Instagram-konto og den bedste måde at tjene penge på er for de fleste igennem affiliate marketing.

  1. Affiliate marketing
  2. Webshop
  3. Sponserede indlæg

Men det er selvfølgelig individuelt hvilken måde der er bedst og for influencers som Kylie Jenner, så er sponserede indlæg nok den enkleste og bedste måde at tjene penge på med Instagram, da virksomhederne har en tiltro til hendes følgere og antallet er på et så højt niveau at selvom engagementsniveauet og målgruppen ikke er helt i skapet, så vejer antallet op for dette og virksomhederne gavner derfor af at betalte store summer penge for et indlæg på hendes Instagram-profil.

Men det er de færreste der har 167 mio. følgere på Instagram som Kylie Jenner har og derfor er sponsorede indlæg ikke altid det oplagte valg, hvis du ønsker at tjene penge på Instagram.

1. Affiliate marketing

For at komme i gang med affiliate marketing, er det en god idé at oprette sig som affiliate publisher hos et affiliate netværk, dette er den metode vi også benytter os af når vi skal tjene penge online, da det giver mulighed for at kontakte tusindvis af annoncører og få et samarbejde op at stå meget hurtigt og let.

Disse affiliate netværk anbefaler vi:

Når du har oprettet dig som affiliate publisher hos et affiliate netværk får du automatisk et overblik over alle de annoncører som er tilmeldt og søgere influencers og bloggere som kan markedsføre deres brand imod en fast provision eller en procentsats af det som henvises af salg og lignende. Du kan enkelt og let se hvad du får hos de respektive annoncører.

Det koster ingenting at oprette sig hos et affiliate netværk og du kan finde de komplette liste over de forskellige affiliate netværk i danmark på vores hjemmeside samt læse mere om hvordan du kommer i gang med affiliate marketing i dag.

Gå til Partner-ads

2. Webshop

Det kan lyde uoverskueligt og vanskeligt at lave sin egen hjemmeside for ikke at sige webshop, men det er det faktisk ikke, der findes tusindvis af forskellige guides til de forskellige hjemmesideudviklingsprogrammer på YouTube og Google og det er faktisk sådan de fleste lære at lave hjemmesider på og er også den vej jeg gik da jeg skulle i gang med at lave min første hjemmeside.

Med en profil på det sociale medie kan du flytte din trafik fra Instagram til et andet sted på nettet, enten med ”Swipe-up” funktionen hvis du har over +10.000 følgere eller ved at placere et link i din profil.

På denne måde kan du promovere og sælge din egne produkter eller andres på din egen webshop og dermed tjene penge online på det sociale medie Instagram enkelt og let.

For at komme i gang, anbefaler jeg dig at købe domæne og webhotel hos det anerkendte hosting-bureau Simply (tidligere Unoeuro), det er også her jeg har købt alle mine domæner og der hvor mine hjemmesider er hostet. Her kan du med 1-klik installation få installeret alle de velkendte CMS’er, heriblandt WordPress som er min favorit og det mest anvendte CMS på verdensplan.

Gå til Simply

3. Sponserede indlæg

A

Hvordan tjener man flest penge på Instagram?

Som sagt, så er affiliate marketing en af de bedste måder at tjene penge på for de fleste, medmindre du har en stor mængde følgere og dermed stor efterspørgsel fra potentielle samarbejdspartnere der vil betale store summer penge for at du poster billeder der reklamér for deres virksomhed.

Hvis dette ikke er tilfældet for dig, så findes der mådes hvor du kan øge din indtjening og det er ved at udvide dit eget brand ved at lave din egen hjemmeside gratis med tilhørende blog.

Dermed får du mulighed for at skrive artikler og indlæg hvor du kan promovere forskellige

Dette er også særligt attraktivt for dig som har under 10.000 følgere og dermed Swipe-up funktionen der kan sende dine følere direkte videre til en given hjemmeside, som eksempelvis et affiliate-link.

En anden fordel ved at lave din egen hjemmeside og blog er, at du kan begynde at få organisk trafik igennem søgemaskinen Google og dermed få endnu flere følgere og tjene endnu flere penge som influencer.

Hvor mange følgere skal man have for at tjene penge på instagram?

Hvis du nu undrer dig over, hvor mange følgere du har brug for for at begynde at skaffe reelle indtægter, er det korte svar “ikke så mange som du tror.” Det lange svar afhænger af faktorer, der spænder fra: Hvilken niche du er i, og hvor let du direkte kan binde det til en produktkategori (mode, mad, skønhed og fitness er populære nicher, baseret på top-hashtags på Instagram) Hvor engageret din tilhængere er (100 000 falske følgere vil ikke udgøre meget) Hvilke indtægtskanaler du udforsker

Naturligvis, jo mere engagerede tilhængere du har, jo bedre. Se vores tip til, hvordan du får flere følgere på Instagram. Mens topinstagrammere tjener tusinder af dollars pr. Post, har selv dem med små men engagerede opfølgninger på 1.000 potentialet til at begynde at tjene penge.

Jeg har arbejdet med affiliat marketing, passiv indtjening, online markedsføring og mange andre måder at tjene penge på nettet i mange år og har udfra min egen erfaring samt min søgen på nettet fundet de bedste og mest effektive måder at tjene penge på Instagram på.

De tre måder du kan tjene penge på Instagram på er alle gratis og kræver ikke at du skal betale en krone for oprettelse nogen steder eller gøre en helt masse mærkeligt. Det er en ligetil guide for dig som arbejder som influencer på det sociale medie Instagram og du kan komme i gang uanset om du har 100 eller 100.00 følgere på Instagram.

Kilder

Go to Top