Danmarks bedste prissammenligningsside

Find billig forsikring
Categories: Blog, Penge

Tjen penge online og hjemmefra helt enkelt

Home » Blog » Tjen penge online og hjemmefra helt enkelt

31/03/21

Steffen Fonvig

Sådan tjener du penge hjemmefra online

Der kan være mange grunde til at du ønsker dig lidt ekstra mellem hænderne hver måned, det kan være du vil spare op til noget specielt, du vil købe et hus eller bare har brug for lidt mere luft i budgettet. Uanset hvad din grund er, så skal du vide at der findes mange forskellige metoder at tjene penge online og hjemmefra på og det kræver hverken en længere uddannelse eller deltagelse i nogen kurser eller anden art for kundskab,

I Danmark og på verdensplan findes der utallige metoder og virksomheder som kan hjælpe dig i gang eller du kan gøre det helt selv. Det afhænger af hvilken metode du vælger og som passer bedst for dig.

Jeg selv har prøvet rigtigt mange forskellige metoder og kan sige at #5 på listen er den metode som både passer mig bedst og den jeg har haft mest succes med.

Nogle af metoderne i denne artikel og guide er dog ikke nogen du kan leve af, mens andre kan blive til et fuldtidsarbejde hvilket det har blevet for min del.

Tjen penge online

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange penge kan man tjene hjemmefra?2021-03-31T15:54:12+00:00

Der er ingen øvre grænse for hvor mange penge du kan tjene online, det afhænger meget af hvilken eller hvilke metoder du vælger samt hvor meget tid du ligger i det.

Kan man tjene penge online og hjemmefra?2021-03-31T15:52:55+00:00

Ja absolut, på internettet omsættes der for milliarder hver eneste dag og det er næsten kun fantasien som sætter grænser for hvordan og hvor meget du kan tjene online.

Enkle og effektive måder at tjene penge på

I denne guide bringer jeg dig flere forskellige måder hvorpå du kan tjene penge online og hjemmefra på som ikke kræver hverken den store kundskab eller en længere varig uddannelse, det vil sige at alle fantastisk kan være med og benytte sig af disse smarte metoder til online indtjening.

Målet er at hjælpe dig med at tjene penge online og hjemmefra, således at du kan få flere penge mellem hænderne, enkelt og let, samt effektivt.

De +7 bedste metoder at tjene penge online

Som nævnt, så findes der utallige måder at tjene penge online på hjemmefra og det er næsten kun fantasien som sætter sine grænser, jeg har dog forsøgt at finde de mest effektive metoder til at tjene penge online på, så du slipper for at spilde en masse tid med metoder som hverken er effektive eller succesfulde.

  1. Betalte undersøgleser
  2. Crowdlending (lån- og ejendomsinvestering)
  3. Aktieinvestering
  4. Investering i kryptovaluta
  5. Affiliate marketing
  6. Lav din egen hjemmeside eller blog
  7. Sociale medier

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige online indtjeningsmetoder i dybden, samt hvordan du kommer i gang med de forskellige måder at tjene penge online.

1. Betalte undersøgelser

Den første og nok enkleste metode at tjene penge online på er ved brug af betalte undersøgelser online. Opbygningen af indtjeningsmetoden er simpel, du tilmelder dig hos et brugerpanel som Opinionsland helt gratis og når du er tilmeldt, vil du få tilsendt forskellige forbrugerundersøgelser som du får lov til at besvare imod en belønning.

Det tager under 5 minutter at komme i gang og afhængig af hvilket brugerpanel du tilmelder dig, kan du tjene i omegnen af 40 – 90 kr. per undersøgelse du besvarer.

Metoden med betalte undersøgelser er 100% legitim og anerkendt verden over og ikke kun i Danmark. For virksomheder, produktudviklere og lignende er dine svar nemlig penge værd og det er derfor denne pengemetode eksisterer og fungere den dag i dag.

Gå til Opinionsland

2. Crowdlending (lån- og ejendomsinvestering)

Begrebet crowdlending er ”relativt” nyt og er en udvidelse, så at sige, fra fundraising. Konceptet går ud på at flere mennesker går sammen om et fælles mål, som regel økonomisk. Men crowdlending er så meget mere end det, det er nemlig en særdeles ”sikker” og ikke mindst enkel metode at investere i virksomhedslån- og ejendomme på uden at købe en ejendom selv eller lave sin egen virksomhed.

Hos Kameo kan du enkelt og let komme i gang med crowdlending og få fordelagtig afkastning på de penge du låner ud, som går til enten virksomheder som mangler penge (lån) eller byggeprojekter (ejendomsudvikling) og bare rolig, du bestemmer helt selv hvad du vælger at investere i.

Kameo har lavet en fantastisk oversigt over ejendomsudviklere og virksomheder som søger økonomisk bistand for at få deres drømme realistere og kategorieseret dem efter risiko

Det kan for nogle lyde risikabelt, men igennem crowdlendingplatformen Kameo er der allerede blevet lånt ud mere end 940.000.000 danske kroner hvoraf 473.000.000 er blevet tilbagebetalt med en gennemsnits afkastning på 9,3%.

HUSK! Investering gennem Kameo indebærer altid en risiko og kan resultere i tab. Historisk afkast på platformen er ingen garanti for fremtidigt afkast. Du skal derfor være opmærksom på risikoen og foretage en grundig vurdering af ethvert lån og projekt før du investerer.

For at tjene penge online med Kameo kræver det selvfølgelig at du har kapital at investere, men bare rolig, du kan investere helt ned fra 500 kr. og op, det vil sige de fleste af os kan være med og benytte den metode til at investere og tjene penge på.

Gå til Kameo

3. Aktieinvestering

Aktier er og vil nok altid være en særdeles populær indtjenings- og investeringsmetode. Risikoen er er selvfølgelig tilstede, men afhængig af hvilket firma/aktie man investere i, så er sandsynligheden selvfølgelig lavere for at man mister hele sit investeringsbeløb.

Aktier er ”lidt” som crowdlending, hvor du på en måde ”låner” penge til en virksomhed hvis man trækker den lidt langt. Du køber en andel af en virksomhed og får afkastningen eller tabet når du sælger din andel, afhængig af om aktien har steget eller faldet i pris siden du investerede.

Havde du eksempelvis købt 10 aktier i Tesla for omkring et år siden 03/04/2020 havde det kostet dig $ 96 USD per aktie, altså $ 960 USD eller cirka 600 kr. per aktie, total 6000 kroner, så ville du i dag kunne sælge disse aktier (din andel i Tesla) til intet mindre end 38.000 danske kroner, altså en fortjeneste på mere end 30.000 kroner på ét enkelt år.

Enhver investering indebærer en risiko og det samme er gældende for invester i aktier, du kan i værste fald miste hele det investerede beløb.

Hos eToro kan du investere i alle de velkendte firmaer som er børsnoteret og enkelt og let komme i gang med aktieinvestering. Dette er også den platform jeg selv benytter når jeg investere i kryptovaluta og aktier og på nuværende tidspunkt har jeg en langsigtet investering i firmaet Tesla og de to kryptovaluter XRP og ETH som jeg forventer vil stige de kommende år.

Gå til eToro

4. Investering i kryptovaluta

Bitcoin, Ethereum og Ripple er sikkert noget du har hørt før, særligt førstnævnte og det er selvfølgelig kryptovaluta vi snakker om. De digitale eller virtuelle valatuer som endnu ikke er statsstyret eller kontrolleret men som har en enorm værdi.

Med andre ord, kryptovaluta kan være en særdeles lukrativ investering, havde man eksempelvis købt 1 Bitcoin for et år siden til 43.000 kr. så ville man i dag kunne have solgt den for 374.000 kroner hvilket man kan sige er et fornuftigt afkast på et enkelt år, det er næsten 1000% i afkastningen på et enkelt år, hvilket man har svært ved at finde hvis man investere i aktier eller lignende.

Men som alle andre investeringer så indebærer investering i kryptovaluta en risiko hvor du værste fald kan miste hele beløbet du har investeret og det er vigtigt at huske hvis man vælger at investere i de virtuelle valutaer.

Personligt så benytter jeg mig af Coinbase når jeg skal investere i kryptovaluta fordi udvalget af de forskellige kryptovaluter er bredt og platformen er bygget for investering i kryptovaluta.

Gå til Coinbase

5. Affiliate marketing

Denne online indtjeningsmetode er min favorit og den måde hvorpå jeg har tjent flest penge og haft mest succes til dato, men nu er jeg også en webudvikler og markedsføringsekspert indenfor Google, så det er åbenlyst at denne pengemetode har været den mest succesrige for mig.

Men uanset, selv da jeg startede ud i en tidlig alder med affiliate marketing så havde jeg succes og det er fordi opbygningen af indtjeningsmetoden er både superenkel og ikke mindst lønsom (for begge parter involveret).

Affiliate markedsføring handler i bund og grund om henvisninger og cookies. Du får et unikt link af en virksomhed eller et affiliate netværk hvor annoncøren er tilmeldt og når en benytter dit unikke link som indeholder sporing ved hjælp af cookies, modtager du en provision som er baseret på et fast beløb eller en procentsats af det som brugeren køber for.

Den enkleste måde at komme i gang med affiliate markedsføring på er ved at oprette sig hos et affiliate netværk som eksempelvis Partner-ads, Adservice eller Digital Advisor. Dette er, så klart, affiliate netværk som jeg selv benytter mig af og som står for en stor del af min indtjening på både denne og mine mange andre hjemmesider.

Du kan læse mere om affiliate markedsføring hos de forskellige affiliate netværk, men som sagt, den enkleste måde at komme i gang på er ved at oprette sig hos et affiliate netværk, hvilket er 100% gratis.

Gå til Partner-ads

6. Lav din egen hjemmeside eller blog

De fleste tænker at det er meget svært at lave sin egen hjemmeside eller blog, men dette er faktisk ikke tilfældet. Faktisk kan de fleste enkelt og let (og billigt) lave sin egen hjemmeside med sit eget domæne på kort tid og uden videre kundskab og uddannelse og som vi alle ved, så er en populær hjemmeside eller blog noget man virkeligt kan tjene penge på.

Jeg er selv uddannet elektriker og har arbejdet med dette siden 2012, men min største indkomst kommer fra mine affiliate indtjening igennem de forskellige hjemmesider og blogs som jeg ejer og driver igennem min virksomhed Fonvig Group og som nævnt, så har jeg absolut ingen relevant erfaring eller uddannelse indenfor dette, jeg har bare sprunget ud i det.

Med din egen hjemmeside kan du også let udvikle din egen webshop og dermed sælge dine eller andre produkter online og tjene penge på denne måde. Med WordPress som er er det mest anvendte CMS i verden, kan du enkelt og let lave din egen webshop med udvidelsen Woocommerce som er 100% gratis.

Start med at købe dit domæne og tilhørende webhotel (lagerplads) hos en hostingudbyder som eksempelvis Simply (tidligere Unoeuro), som er dem jeg selv benytter mig af til hosting af mine hjemmesider og køb af domæne.

Gå til Simply

7. Sociale medier

Facebook, Instagram, YouTube og de mange andre sociale medier er et fantastisk sted at tjene penge og det kan gøres hjemme fra sofaen i trygge og rolige rammer. Målet er selvfølgelig at få så mange følgere som mulig og hvorvidt du har en Facebookgruppe eller en masser personlige følgere på din egen Instagramprofil så er de sociale medier et særdeles lukrativt marked at arbejde i.

Mange virksomheder er nemlig interesseret i at samarbejde med forskellige profiler og grupper på sociale medier for at få deres produkt eller service ud til de mange almene brugere på nette og her er du springbrættet til dette.

Hvis ikke sponserede indlæg og samarbejde med virksomheder er det du vil, så kan du hellere bruge affiliate marketing som indtjeningsmetode, særligt på Instagram med +10.000 følgere hvor du får ”swipe-up” funktionen kan du enkelt og let navigere dine følgere fra Instagram til en annoncør (affiliate link) og dermed potentielt tjene penge på denne måde. Du kan også bare koble et affiliate link til din profil og få din følgere til at trykke sig den vej igennem.

Som sagt, mulighederne er mange på de sociale medier og det er næsten kun fantasien som sætter grænser.

Gå til Adservice

Kan man tjene penge online og hjemmefra?

Ja absolut, på internettet omsættes der for milliarder hver eneste dag og det er næsten kun fantasien som sætter grænser for hvordan og hvor meget du kan tjene online.

Hvor mange penge kan man tjene hjemmefra?

Der er ingen øvre grænse for hvor mange penge du kan tjene online, det afhænger meget af hvilken eller hvilke metoder du vælger samt hvor meget tid du ligger i det.

Du kan eksempelvis tjene mellem 40 – 90 kr. per undersøgelse du besvarer, men er dog begrænset i forhold til hvor mange undersøgelser du får leveret af brugerpanelet, her skal du være opmærksom på at det kan være fordelagtigt at oprette hos flere forskellige brugerpaneler, på denne måde får du flere undersøgelser total og kan dermed maksimere din indtjening online.

Kilder

Go to Top