Skrab og vind gratis oktober 2021

Elsker du også at skrabe? Her på siden kan du finde aktuelle konkurrencer hvor du kan skrabe dig til fede præmier og gevinster, helt gratis. Jeg har samlet en liste over de bedste mobilskrabespil og skrab hvor du kan vinde rigtige præmier, uden at det koster dig én krone.

Få 5 gratis skrabelodder helt uden indbetaling:

Tilmeld dig hos Spilnu og få 5 skradelodder i velkomstbonus, helt gratis og uden indbetaling – du kan altså vinde uden at risikere noget som helst.

Skrab og vind en boligalarm (værdi 28.743 kr)

Skrab og vind en Ipad (værdi 2799 kr)

Konkurrencerne hvor du skal skrabe dig i mål er sponsoreret af forskellige virksomheder og er disse som afholder konkurrencerne. Når du tilmelder dig en skrab og vind konkurrence, giver du samtidig samtykke til at den pågældende konkurrenceholder kan kontakte dig med et tilbud, som beskrevet i konkurrencebetingelserne på konkurrencesiden.

Skrab dig til gevinster helt gratis, held og lykke!

Aktuelle præmier

Herunder kan du finde konkurrencer samt skrab og vind spil hvor du kan vinde rigtige præmier. Deltagelse er 100% gratis.

Skrab, spil og vind i konkurrencer gratis

Mobilskrab, skrabespil og andre skrab og vind konkurrencer er de mest popoulære konkurrencer på nettet, hvilket er helt forståeligt, spændingen ved at skrabe sig et felt af gangen og kommet et skridt nærmere præmierne er med til at skabe et niveau af spænding og glæde som gør skrabespil til det mest morsomme spil nogensinde.

Her på siden kan du hele året rundt finde de bedste skrab og vind konkurrencer hvor du kan skrabe dig til eksklusive og fede præmier og det bedste af det hele er at det er 100% gratis.

VIND EN APPLE MACBOOK AIR
Deltag i konkurrencen om et ophold på et Bornholmsk strandhotel for 2 personer.
Vind et gavekort
Svar og vind
Skrab 3 ens i eesy's vinterkonkurrence og måske DU er den heldige vinder.
Vind 5.000 kr. til din klub

Særlige regler for konkurrencer tilegnet børn og unge

Reklamer på internettet kan tage mange former, fx spil, småfilm, musik, konkurrencer, og det kan være svært for børn og unge at vurdere, præcis hvornår der er tale om en reklame.

Hvis din virksomhed skal afholde en konkurrence som er tilegnet børn og unge, det vil sige en konkurrence hvis målgruppe er sigtet efter denne aldersgruppe, så skal du være opmærksom på at der der er særlige regler som er skærpet ind for at beskytte børn og unge mode eventuelle markedsføringsknep som kan være svært for børn og unge at gennemskue.

Der skal eksempelvis tages højde for alder, særlig tydlig markering af reklame og der kan ikke benyttes vold eller alkohol i reklamen. Reglerne for markedsføring over for børn og unge kan findes hos Forbrugerombudsmanden.

Hvis du skal afholde en konkurrence der er målrettet børn og unge, er det en god idé at læse disse regler, så du undgår at din konkurrence bliver dømt ulovlig.

Konkurrencer på sociale medier, Facebook og Instagram

Sociale medier er et fantastisk sted at markedsføre sin virksomhed, men det kan være svært at få nye følgere og flere kunder til sin virksomhed hvis man ikke allerede har disse følgere.

Her kommer konkurrencer ind i billedet!

Med konkurrencer på de sociale medier kan du nå ud til et stort publikum og få dine konkurrence-opslag delt på kryds og tværs af de populære medier, uden den store mængde arbejde som du ellers skal lave hvis du skal lave annoncering.

Konkurrenceregler er vigtige

Selvom ordsproget siger at “regler er til for at blive brudt” – så er det vigtigt at man overholder konkurrenceregler som beskrevet. Det er endvidere en god idé selv at følge op hos Forbrugerombudsmanden samt markedsføringsloven i tilfælde af der skulle være nyopdateret vejledninger eller regler på konkurrencer.

Hvis du vælger at bruge en konkurrence som led i din markedsføring så er der en række ting du skal være opmærksom på.

  • Eventuelle aldersmæssige eller geografiske begrænsninger
  • Den enkelte præmies værdi
  • Gevinstchancen og hvor mange præmier, der indgår i konkurrencen
  • Udvælgelsesproceduren – dvs. hvordan vinderen eller vinderne bliver fundet
  • Hvornår vinderen trækkes
  • Hvor og hvornår vinderens navn bliver offentliggjort
  • Betingelser for levering, afhentning og forældelse af gevinster