Streaming tjenester

Home » Streaming tjenester
Streaming tjenester2021-12-03T21:13:39+00:00

Siden streamingtjenesten Netflix for alvor slog igennem og Blockbuster blev til historie, har et utal af nye og populære streamingtjenester kommet til verden. I dag kan du streame alt fra musik, bøger til film og serier online, helt enkelt.

Med det lynhurtige 4G og 5G netværk har det også blevet muligt at streame sine favoritserier og serie i højkvalitet på farten med mobilen eller sin tablet. Men hvilke streamingtjenester er de bedste og hvilket udvalg findes der til hvilke priser?

Dette vil jeg forsøge at give dig svaret på i min artikel og guide til valg af streamingtjenester i Danmark, så du slipper for at kede dig med de samme film og serier. Pris- og tilbudsguiden giver dig også et indblik i de mange gode oprettelsestilbud som du kan få når du opretter dig som ny kunde, da de fleste streamingtjenester tilbyder 14 – 30 dages gratis streaming ved oprettelse.

Før vi for alvor hopper ud i det, vil jeg først vise og fortælle dig om et smart trick til hvordan du kan udvide dit allerede eksisterende abonnement hos Netflix og dermed få tilgang til det indhold som det amerikanske publikum kan se på Netflix. Det er nemlig ikke det samme indhold som alle lande får tilgang til, det afhænger af hvilket land du tilgår Netflix fra, som er afgørende for hvilket indhold man har mulighed for at se.

Guide til valg af den bedste streaming tjeneste

Herunder kan du finde en oversigt over de bedste og billigste streamingtjenester i Danmark – samt streamingtjenester som du kan få gratis abonnement og tilgang hos og dermed streame helt gratis i en begrænset periode.

Mange streamingtjenester tilbyder nemlig en gratis prøveperiode, hvor du uforpligtende kan tilgå indholdet hos en streamingtjeneste og dermed se om det skulle være noget for dig. Nedenfor kan du se de mest populære streamingtjeneste samt hvilke som tilbyder gratis streaming.

Se alle gratis streaming tjenester

Se de bedste streaming tjenester

Navigation

Saml dine TV- og streaming tjenester

Når du samler dine streaming tjenester, får du både et større og mere skræddersyet udvalg, samt du kan spare tusindvis af kroner hver eneste år.

YouTV

Mix TV & streaming

Vælg selv dine tv-kanaler og streamingtjenester

Hos YouTV kan du samle dine favorit streaming tjenester og TV-kanaler ét sted og sammensætte din helt egen skræddersyede pakke, så du får præcis det indhold du ønsker, hverken mere eller mindre. Hvis du er en af de mange som har flere streaming tjenester, så er YouTV lige noget for dig, da du mest sandsynlig kan spare penge hver eneste måned ved at bytte til YouTV og få samlet dine tjenester og TV-kanaler et sted.

 • Altid Viaplay premium inkluderet

 • Billigt

 • Sammensæt og byt hver måned

 • Gratis prøveperiode

Gratis prøveperiode

Som ny kunde hos YouTV kan du lige nu få de første 7 dage gratis.

Læs mere om YouTV

Allente

Den komplette TV- og streamingløsning

Se det du elsker, præcis som du ønsker

Allente er

 • Viaplay premium inkluderet

 • Stort udvalg af TV-kanaler
 • 6 sportskanaler
 • Første måned gratis

Gratis prøveperiode

Som ny kunde hos Allente kan du lige nu få den første måned gratis, inklusiv Viaplay premium.

Læs mere om Allente

Alt du behøver at vide om streaming

Når du samler dine streaming tjenester, får du både et større og mere skræddersyet udvalg, samt du kan spare tusindvis af kroner hver eneste år.

Gratis streaming tjenester i 2021

Mange streaming tjenester tilbyder en begrænset udgave af deres tjeneste eller en gratis prøveperiode på alt fra 7-45  dage. Herunder kan du finde en liste over de streaming tjenester i Danmark som findes i en gratis udgave eller tilbyder en gratis prøveperiode.

Mofibo

Prøv gratis i 30 dage

Læs mere om Mofibo

Chapter

Prøv gratis i 40 dage

Læs mere om Chapter

Bookbeat

Prøv gratis i 1 måned

Læs mere om Bookbeat

Podimo

Prøv gratis i 45 dage

Læs mere om Podimo

Blinkist

Prøv gratis i 7 dage

Læs mere om Blinkist

C More

Prøv gratis i 2 uger

Læs mere om C More

Viaplay

Prøv gratis i 2 uger

Læs mere om Viaplay

Pickatale

Prøv gratis i 30 dage

Læs mere om Pickatale

Plusbog

Prøv gratis i 30 dage

Læs mere om Plusbog

De bedste streamingtjenester i 2021

Ikke alle streaming tjenester er lige gode eller har et bredt nok udvalg sammenlignet med prisen du må betale og derfor har vi fundet frem de streaming tjenester som vi mener de bedste til prisen.

Bookbeat

Lydbogsplatform til lavpris

Bookbeat er en af Danmarks nyere streamingtjenester som tilbyder billig streaming af lydbøger og e-bøger. Hos Bookbeat finder du et udvalg på mere end 200.000 bøger.

Streamingtjenesten Bookbeat tilbyder en gratis prøveperiode på 30 dage til alle nye brugere. Du skal benytte rabatkoden tilbud30 for at få udnytte dette tilbud.

Priser på Bookbeat

Bookbeat har bare et abonnement og det koster kr. 79,-/md. Og kan afsluttes når som helst, der er altså ingen bindingsperiode på streamingtjenesten.

Prøv Bookbeat gratis

C more

Stream et hav af film og serier på alle dine enheder

C More er er streamingtjeneste for alle som elsker film og serier eller har børn. De opdaterer deres indhold hver uge, det vil sige at du hver eneste uge kan regne med nyt indhold som du kan streame.

C More er uden bindingsperiode og tilbyder som mange andre streamingtjenester ”download og se offline” samt muligheden for at streame på flere forskellige enheder så du kan bruge C More på både TVet derhjemme samt på mobilen når du er på farten.

Streamingtjenesten C More tilbyder en gratis prøveperiode på 14 dage til alle nye brugere.

Priser på C More

C More har bare et abonnement og det koster kr. 99,-/md. Og kan afsluttes når som helst, der er altså ingen bindingsperiode på streamingtjenesten.

Prøv C More gratis

Podimo

#1 Podcast-app i Danmark

Podimo er en af Danmarks eneste og den absolut største streamingtjeneste indenfor podcasts. På Podimo kan du lytte til hundredvis af eksklusive podcasts og lydbøger helt ubegrænset.

Streamingtjenesten Podimo tilbyder en gratis prøveperiode på 30 dage til alle nye brugere.

Priser på Podimo

Et abonnement hos Podimo koster blot kr. 59,-/md. Efter din gratis prøveperiode på 30 dage. Der er ingen bindingsperiode på dit abonnement hos Podimo.

Prøv Podimo gratis

Viaplay

Stream TV, serier, film og sport online

Viaplay er meget mere end bare en simpel streamingtjeneste, hos Viaplay kan du streame både Tv-kanaler, film og serier i verdensklasse. Viaplay er også særdeles kendt for deres unikke sportspakke hvor du kan se alt fra EM i fodbold til populære tennisturneringer.

Udover dette så kan du også finde en lang række film som du ikke finder andre steder, men som du kan enten købe eller leje igennem streamingtjenesten, på denne måde kan du være sikker på at finde populære og underholdende film som passer perfekt til en fredag aften på sofaen.

Streamingtjenesten Viaplay tilbyder ikke en gratis prøveperiode og du må derfor betale for at få tilgang til indholdet.

Priser på Viaplay

Viaplay har mange forskellige pakker og priser på deres streamingtjeneste da du kan sammensætte dit abonnement med forskellige Tv-kanaler og andre tillægspakker, men de har dog sammensat nogle abonnementer som er udarbejdet ud fra de mest populære valg og er som følger:

 • Viaplay Film & Serier – Kr. 119,-/md.
 • Viaplay Total – Kr. 449,-/md.

Med Viaplay Film & Serier får du tilgang til alle serier og film som findes på Viaplay helt ubegrænset. Du kan tilføje Tv-kanaler til dette abonnement for kr. 100,-/md. Hvilket giver en totalpris på kr. 219,-/md.

Med Viaplay Total får du tilgang til både alle serier og film samt en deres ultimative sportspakke hvor du kan se EM, sport og Fighting. Du kan tilføje Tv-kanaler til dette abonnement for kr. 100,-/md. Hvilket giver en totalpris på kr. 549,-/md.

Tv-kanalerne som du kan tilkøbe ethvert abonnement koster kr. 100,-/md. Og er blandt andet TV2, TV3 og alle DR’s kanaler.

Prøv Viaplay gratis

Hvad er en streaming tjeneste?

En streaming tjeneste er en online udbyder af underholdning (musik, film osv.), der leverer indholdet via en internetforbindelse til abonnentens computer, tv eller mobilenhed. Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Spotify og Apple Music er højprofilerede eksempler.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en streaming tjeneste?2021-11-28T17:12:08+00:00

Streaming tjenester er tjenester, der transmitterer medieindhold over internettet. “Streaming”, for eksempel film, bøger, video eller musik, er overførsel af data digitalt i realtid eller uden at brugeren skal downloade indholdet.

Gode råd til streaming på TV, mobil og tablet

Abonnementer på streamingtjeneste er desværre ikke gratis og der er mange fordele at hente og ikke mindst ulemper ved de forskellige streamingtjenester, i dette afsnit vil jeg afdække nogle smarte metoder og tricks til hvordan du bedst kommer igennem streaming-markedet og ser de film og serier du vil, når du vil, til de billigste penge.

Lej film fremfor abonnement

Hvis du ikke bruger meget tid foran TV’et, på mobilen eller tabletten så er det næsten ikke værd at starte et abonnement på en streamingtjeneste, du kan derimod hellere leje de film du ønsker at se, når du vil. Dette kan være en langt mere sparsommelig måde at se film på, da du slipper at betale et månedligt abonnement for noget du alligevel ikke bruger

Husk de gratis tjenester

Der er mange penge at spare og mange film og serier at se hos de mange forskellige gratis streamingtjenester eller de tjenester som tilbyder en gratis prøveperiode. Næsten alle streamingtjenester har en gratis prøveperiode, hvor du kan få fuld tilgang til alt det indhold der er, helt ubegrænset – i en tidsbegrænset periode. Du skal dog være opmærksom på at nogle tjenester automatisk trækker den månedlige betaling når din prøveperiode er slut og du skal derfor huske at afmelde dig inden din gratis prøveperiode er slut ellers kan du risikere at betale for et abonnement uden at du ved det eller ønsker det.

Hvilke streaming tjenester skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde én streamingtjeneste som dækker alle behov og selvom der findes streamingtjenester som tilbyder både musik, podcast, film og serier i ét og samme abonnement, så er det sjældent at indeholder er godt eller bredt nok til at dække ethvert behov og du må derfor se på hvilke type abonnementer og streamingtjenester du har brug for og sammenligne priser og tilbud fra de forskellige for at sammensætte den bedste og billigste kombination som dækker alle dine behov.

Personligt har jeg både Netflix, Viaplay, Spotify og Mofibo – Dette koster selvfølgelig en del, men da jeg er glad i både bøger, musik, film og serier, så ser jeg det nødvendigt med alle disse abonnementer.

De fleste som ønsker streaming af alle arter kombinere følgende abonnementer:

 • MofiboStreaming af lyd- og e-bøger
 • ViaplayStreaming af film og serier inkl. Tv-kanaler
 • NetflixStreaming af film og serier
 • SpotifyStreaming af musik
Go to Top