De fleste af os har et abonnement og en bruger på den populære streamingtjeneste Netflix – og de fleste af os har også set det vi gider at se på streamingtjenesten. Desværre er det ikke så ofte der kommer noget nyt og godt på Netflix, hvilket betyder at vi som oftest enten ser det samme eller vælger en ny streamingtjeneste at abonnere på, men der findes faktisk en måde hvorpå du kan få udvidet eller ændret det indhold som du kan se på Netflix og dette er ved at ændre det land du tilgår Netflix fra.

Her tænker du sikkert, jamen jeg kan jo ikke flytte til USA og sidde at se på Netflix der, jeg vil gøre det derhjemme – og bare rolig, du behøver bestemt ikke at flytte, det eneste du behøver er en VPN tjeneste også er du i gang

Med NordVPN kan du tilgå internettet og dermed også Netflix fra lige præcis det land du vil, det vil sige når du logger ind på din VPN-tjeneste, så opretter du en VPN forbindelse i det land du ønsker og kan dermed tilgå det Netflix-indhold som er tilgængeligt for det pågældende land. På denne måden kan du altså udvide dit eksisterende Netflix-abonnement uden at betale ekstra for det.

Der findes mange forskellige VPN tjenester som du kan benytte til dette, blandt det;

Men personligt benytter jeg mig selv af NordVPN som min tjenesteudbyder og når jeg ønsker at tilgå streamingtjenester fra andre land.