Streaming tjenester

Streaming tjenester

Streaming tjenester2022-06-16T22:24:27+02:00

Siden streamingtjenesten Netflix kom på banen, er et utal af nye og populære streamingtjenester kommet til verden. Da Netflix for alvor slog igennem, gik Blockbuster, DVD’er og Blu-ray maskiner over til historien. Er du en del af Generation Z, ved du sikkert slet ikke hvad Blockbuster eller Blu-ray er. I dag ser alle generationer film og serier med streaming tjenester, da Peppa Pig, Queen’s Gambit eller Kriminalkommissær Barnaby, kun er 3 klik væk med fjernbetjeningen eller telefonen.

Det kan du streame i 2022:

 • Musik
 • Lydbøger
 • Podcast
 • Radio
 • YouTube
 • Instagram streams
 • Facebook Live video
 • Film og serier med streamingtjenester

og meget mere…

I dag ser alle generationer film og serier med streaming tjenester. Peppa Pig, Queen’s Gambit eller Kriminalkommissær Barnaby, er kun 3 klik væk på fjernbetjeningen eller telefonen. Selv alle de gode gamle Disney film, kan du se på det alsidige Viaplay eller deres egen streamingtjeneste Disney+. Eller alle dine mest dramatiske krimiserier, thrillers og gyserfilm på Netflix eller C More. Hos C More får du 14 dages gratis streaming, så du kan teste deres indhold ud, før du evt. fortsætter med deres streaming tjeneste.

Guide til den 4 bedste streaming tjenester

Herunder kan du finde en oversigt over de bedste og billigste streamingtjenester i Danmark – samt streamingtjenester som du kan få gratis abonnement og tilgang hos og dermed streame helt gratis i en begrænset periode.

Mange streamingtjenester tilbyder nemlig en gratis prøveperiode, hvor du uforpligtende kan tilgå indholdet hos en streamingtjeneste og dermed se om det skulle være noget for dig. Nedenfor kan du se de mest populære streamingtjenester samt hvilke tjenester, som tilbyder gratis streaming.

Bookbeat

Danmarks største samling af lyd- og e-bøger

 • Prøv gratis i 1 måned
 • Pris per måned kr. 79,-
 • Over 500.000 titler

 • Ingen bindingsperiode

Læs mere om Bookbeat

Podimo

Kæmpe udvalg af eksklusive podcasts

 • Prøv gratis i 45 dage

 • Pris per måned kr. 59,-

 • Hundredvis af eksklusive podcasts
 • Populære lydbøger
Læs mere om Podimo

C More

Danske og udenlandske film og serier

 • Prøv gratis i 2 uger
 • Pris per måned kr. 99,-
 • Nye film og serier hver uge
 • Dansk og internationalt indhold

Læs mere om C More

Chapter

Få de bedste lydbøger for hele familien

 • Prøv gratis i 40 dage
 • Pris per måned kr. 69,-
 • Mere end 100.000 lyd- og e-bøger
 • Indhold for hele familien

Læs mere om Chapter

Saml dine streamingtjenester ét sted

Er du ligesom os, der har svært ved at vælge? Så har vi fundet en smart løsning, så du slipper for at betale til flere streamingtjenester. I stedet har vi valgt at betale til én streamingtjeneste, der hedder Allente. Det er en væsentligt større platform, der tilbyder samlede løsninger inden for streaming af film, serier og dokumentarer samt live streaming fra næsten alle TV-kanaler. 

Allente kan du både bruge for at se alle sportsbegivenheder, turneringer og kampe på deres 6 forskellige sportskanaler. Du finder også det største udvalg af lokale kanaler og internationale kanaler samt over 20.000 titler på film, serier og dokumentarer. 

Allente

Se det du elsker, præcis som du ønsker

Allente er en komplett TV-pakke med international sport, underholdning og streaming i verdensklasse! Se farverigt TV i HD-kvalitet eller stream lige hvor det passer dig. Inklusive Viaplay Total.

 • Viaplay premium inkluderet

 • Stort udvalg af TV-kanaler
 • 6 sportskanaler
 • Første måned gratis

Som ny kunde hos Allente kan du lige nu få den første måned gratis, inklusiv Viaplay premium. Du kan spare op til 659 kroner den første måned.

Læs mere om Allente

Seneste artikler og guides om

Streaming

Hos Collatio har vi gjort det enkelt og let at finde de bedste priser og tilbud på en lang række produkter og services online.

Alle artikler om streaming

Liste over gratis streamingtjenester i 2022

Mange streaming tjenester tilbyder en begrænset udgave af deres tjeneste eller en gratis prøveperiode på alt fra 7-45  dage. Herunder kan du finde en liste over de streaming tjenester i Danmark som findes i en gratis udgave eller tilbyder en gratis prøveperiode.

Streamingtjeneste Prøveperiode
Allente 1 måned
Podimo 45 dage
Bookbeat 1 måned
Cmore 2 uger

Hvad er en streaming tjeneste?

En streaming tjeneste er en online udbyder af underholdning (musik, film osv.), der leverer indholdet via en internetforbindelse til abonnentens computer, tv eller mobilenhed. Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Spotify og Apple Music er højprofilerede eksempler.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en streaming tjeneste?2022-03-29T08:57:03+02:00

Streamingtjenester er en online platform med tjenester, som gør det muligt for dig at se film, serier og dokumentarer samt lytte til lydbøger og podcast eller læse en bog som e-bog – når du vil og hvor du vil.

I stedet for at købe hver film, bog eller en ny DAB-radio, kan du i stedet få en online streamingtjeneste, der giver dig et kæmpe udvalg af alle de samme ting, men til en meget billig pris.

Gode råd til streaming på TV, mobil og tablet

Abonnementer på streamingtjeneste er desværre ikke gratis og der er mange fordele at hente og ikke mindst ulemper ved de forskellige streamingtjenester, i dette afsnit vil jeg afdække nogle smarte metoder og tricks til hvordan du bedst kommer igennem streaming-markedet og ser de film og serier du vil, når du vil, til de billigste penge.

Lej film fremfor abonnement

Hvis du ikke bruger meget tid foran TV’et, på mobilen eller tabletten så er det næsten ikke værd at starte et abonnement på en streamingtjeneste, du kan derimod hellere leje de film du ønsker at se, når du vil. Dette kan være en langt mere sparsommelig måde at se film på, da du slipper at betale et månedligt abonnement for noget du alligevel ikke bruger

Husk de gratis tjenester

Der er mange penge at spare og mange film og serier at se hos de mange forskellige gratis streamingtjenester eller de tjenester som tilbyder en gratis prøveperiode. Næsten alle streamingtjenester har en gratis prøveperiode, hvor du kan få fuld tilgang til alt det indhold der er, helt ubegrænset – i en tidsbegrænset periode. Du skal dog være opmærksom på at nogle tjenester automatisk trækker den månedlige betaling når din prøveperiode er slut og du skal derfor huske at afmelde dig inden din gratis prøveperiode er slut ellers kan du risikere at betale for et abonnement uden at du ved det eller ønsker det.

Hvilke streaming tjenester skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde én streamingtjeneste som dækker alle behov og selvom der findes streamingtjenester som tilbyder både musik, podcast, film og serier i ét og samme abonnement, så er det sjældent at indeholder er godt eller bredt nok til at dække ethvert behov og du må derfor se på hvilke type abonnementer og streamingtjenester du har brug for og sammenligne priser og tilbud fra de forskellige for at sammensætte den bedste og billigste kombination som dækker alle dine behov.

Personligt har jeg både Netflix, Viaplay, Spotify og Mofibo – Dette koster selvfølgelig en del, men da jeg er glad i både bøger, musik, film og serier, så ser jeg det nødvendigt med alle disse abonnementer.

De fleste som ønsker streaming af alle arter kombinere følgende abonnementer:

 • MofiboStreaming af lyd- og e-bøger
 • ViaplayStreaming af film og serier inkl. Tv-kanaler
 • NetflixStreaming af film og serier
 • SpotifyStreaming af musik

Du kan også besøge vores norske streaming guide og finde streaming tjenester i Norge på Collatio.no

Hvad er streaming?

Streaming er TV on demand, der betyder at du kan tænde og slukke for enhver film, serie eller dokumentar du ser, uden du går glip af resten. Men streaming henter du til eksempel en film direkte fra internettet, når du vil se den. Du kan også pause en streamet film, når dine popkorn er færdige eller du skal på toilettet. Så behøver du slet ikke vente på en reklamepause eller endnu værre – gå glip af handlingen. I fjernsynet er programmet tilrettelagt og kaldes i stedet for flow TV, da det bare kører derudaf automatisk.

Streaming kan også være live streaming af, til eksempel sportsbegivenheder såsom EM og VM, Premier League eller lokale fodboldopgør, De Olympiske Lege, Super Bowl, NFL, men også nationale og internationale nyhedskanaler med live reportager.

Krystalklar streaming på farten med 5G

Med det lynhurtige 5G netværk og Fibernet, er det også blevet muligt at streame sine favorit serier eller en god film, i bedste kvalitet med sit ikke helt så billig 4K TV. Men 4G netværket og et billigt bredbånd, er også længe nok til en Full HD-opløsning.

Tag på farten med din mobiltelefon eller sin tablet. Sørg for at have et godt mobilselskab med fri data. Men hvilke streamingtjenester er de bedste? Og hvilket udvalg findes der, til hvilke priser?

Dette vil jeg forsøge at give dig svaret på i min artikel og guide til valg af streamingtjenester i Danmark, så du slipper for at kede dig med de samme film og serier. Pris- og tilbudsguiden giver dig også et indblik i de mange gode oprettelsestilbud som du kan få når du opretter dig som ny kunde, da de fleste streamingtjenester tilbyder 14 – 30 dages gratis streaming ved oprettelse.

Før vi for alvor hopper ud i det, vil jeg først vise og fortælle dig om et smart trick til hvordan du kan udvide dit allerede eksisterende abonnement hos Netflix og dermed få tilgang til det indhold som det amerikanske publikum kan se på Netflix. Det er nemlig ikke det samme indhold som alle lande får tilgang til, det afhænger af hvilket land du tilgår Netflix fra, som er afgørende for hvilket indhold man har mulighed for at se.

Go to Top