Der findes billig strøm også findes der gratis strøm, ja udsagnet kan næsten lyde for godt til at være sandt og det er det da også, hvis man ser på investeringen som er nødvendig for at kunne producere strøm gratis.

Uanset om du ser glasset som halvt eller helt fuldt, så er faktum at vi her på jorden har mange kilder til vedvarende strøm, også kaldet grøn energi og strøm.

En af de mest anerkendte og anvendte metoder for strømproduktion hos privatpersoner i Danmark er solceller og siden lanceringen af støtte- og tilskudsordningerne har antallet af solcelleanlæg i Danmark eksploderet, disse støtte- og tilskudsordninger har dog sidenhen blevet fjernet eller gjort dårligere for dem som vælger at investere i solceller, hvilket får mange til at stille spørgsmålet: Kan det betale sig at investere i solceller i dag?

Dette spørgsmål, samt mange flere vil vi forsøge at give dig svaret på.

Her på siden har vi samlet alt der er værd at vide om solceller, du kan blandt andet finde priser på solcelleanlæg, information på tilskudsordninger og leverandører af solcelleanlæg i Danmark.

Få tilbud på et billigt solcelleanlæg

EasyGreen er et dansk solcellefirma som sælger og montere solcelleanlæg i Danmark til særdeles konkurrencedygtige priser. EasyGreen arbejder udelukkende med solceller og solcelleanlæg og derefter eksperter i dette område og kan hjælpe dig fra A-Z, med alt fra rådgivning til installation.

Med solceller får du:

  • En sikker investering
  • En høj grad af selvforsyningshed med klimavenlig energi
  • Din bolig stiger i værdi fra dag ét

Hos EasyGreen får du:

  • Rådgivning
  • En totalpris – ingen grimme overraskelser
  • Komplet anlæg med batteri, inverter og paneler
  • App til overvågning af produktion, batterilagring samt real-data over dit forbrug

Læs mere om EasyGreen her

Få billigere strøm leveret til døren

Hvis du ikke allerede har gjort det, så burde du gøre det, gå ind på Tjenestetorvet og indhent gratis og uforpligtende tilbud fra flere forskellige strømleverandører i Danmark, så du er sikker på at du ikke betaler for meget i strøm.

En ting er at investere i grøn energi og solceller, en anden ting er at spare penge på strøm ved ikke at betale for meget.

Det er jo næsten for dumt at investere et større pengebeløb i solceller for at spare penge på strøm, hvis man samtidig betaler for meget fordi man ikke har undersøgt markedet.