Danmarks bedste prissammenligningsside

Find billig forsikring
Categories: WordPress

Oversigt over de mest populære responsive WordPress temaer

Home » Blog » Oversigt over de mest populære responsive WordPress temaer

31/03/21

Steffen Fonvig

Find det bedste responsive WordPress tema til din nye hjemmeside

Skal du i gang med at lave din egen hjemmeside i WordPress eller vurdere du et nyt design med højere funktionalitet, så er et WordPress tema som oftest løsningen og ikke mindst den hurtigste og bedste måde at løse denne opgave på.

Men det kan være svært og uoverskueligt at finde det rigtige WordPress tema og mange står med spørgsmålet; hvilket WordPress tema skal jeg vælge? For det er virkelig irriterende at lave en hel hjemmeside også ikke være fornøjet eller også står man og mangler nogle funktioner, også kan man starte på nyt.

Dette har jeg prøvet utallige gange og det har taget mig mange år at finde de bedste WordPress temaer, for det handler ikke bare om design. Hastighed, sikkerhed og ikke mindst funktionalitet og hvor let det er at arbejde med er særdeles gældende og vigtige faktorer som man skal tage højde for når man skal vælge et WordPress tema.

Hvis man er smart, som jeg håber du er, så vælger du ikke et gratis WordPress tema, men går for et ”premium” altså er du betaler for. Dette vil spare dig massive mængder tid og energi og ikke mindst give dig et langt bedre resultat end hvis du vælger et gratis tema.

Jeg startede selv med de gratis temaer da jeg startede med WordPress for +5 år siden og selvom det var fint at begynde med, så fik jeg aldrig noget ud af de hjemmesider jeg lavede, da resultatet simpelthen ikke kunne blive godt nok, så hvis du skal i gang med WordPress så vælg ét tema og bliv fortrolig med det, dette er også sådan jeg bygger hjemmesider i dag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket WordPress tema skal jeg vælge?2021-03-31T21:21:40+00:00

Det kan være svært at vælge

Hvorfor købe et WordPress tema?2021-03-31T17:32:03+00:00

Der er utallige fordele med betalte (premium) WordPress temaer, men de vigtigste er at det spare dig for oceaner af tid, da det er meget nemmere at arbejde med og du kan lave meget federe og flottere hjemmesider på kort tid.

Den anden vigtige, nok den vigtigste faktor er, at dem som har udviklet temaet tjener penge på dette og du har derfor større garanti for det vedligeholdes og opdateres og dermed er mere sikkert end et gratis WordPress tema.

Hvad er et WordPress tema?2021-03-31T17:27:11+00:00

Et WordPress tema er

Hvad er et WordPress tema?

Et WordPress-tema er et værktøj til at ændre layoutet og designet på dit websted. Temaer tilpasser udseendet på dit websted, inklusive layout, typografi, farve og andre designelementer.

Et tema er en zip-mappe med en gruppe filer, inklusive et sæt sideskabeloner skrevet på PHP-programmeringssproget kombineret med nogle CSS-stilark.

Når du først opretter et WordPress-websted, kommer det med et standardtema installeret. Du kan ændre temaet i WordPress for at matche dine behov og din branche.

Valg af det rigtige tema kan gøre dit websted mere attraktivt, lettere at bruge og forbedre besøgende engagement.

Forskellen på et WordPress tema og en WordPress skabelon

Et WordPress tema er ikke at forveksle med en WordPress skabelon, men er noget som følger med på de fleste WordPress temaer. En WordPress skabelon er et færdigskrevet stykke kode hvor elementer, billeder mv. allerede er sat ind og det ser ud som en færdig hjemmeside.

Ved at installerede et WordPress tema og ligge ind én af de mange skabeloner som følger med, kan du på meget få timer få en flot og professionel hjemmeside, med en god URL-struktur og flot design.

Eksempler på WordPress skabeloner:

WordPress temaet Avada indeholder mere end +80 forskellige WordPress skabeloner, med temaet kan du i backend se alle de forskellige skabeloner og download dem på få minutter og komme i gang med din nye hjemmeside, der er blandt andet skabeloner for:

 • Influencers
 • Psykolog
 • Bageri
 • Slagter
 • Webshops (flere)
 • Bogholder/revisor
 • Business coach

Og mange flere, det er næsten kun fantasien der sætter grænser og det fede er, at der hele tiden kommer nye til det populære WordPress tema Avada.

WordPress skabeloner
WordPress skabelon "Influencer" af Avada

Ovenstående er 3 eksempler på forhåndsbyggede hjemmesider eller WordPress skabeloner som det kaldes og er blot 3 af mere end +80 forskellige som du får hvis du vælger WordPress temaet Avada.

De +5 mest populære danske WordPress temaer

Selvom WordPress temaerne er engelsk-udviklet, så kan de oversættes til dansk ved at indstille WordPress til dansk ved installation eller efter, samt benytte sig af det populære WordPress plugin Loco Translate til oversættelse af de som ikke automatisk ændres af WordPress. Herefter ændrer du blot indholdet på hjemmesiden og wupti! Så har du en WordPress hjemmeside på dansk med et professionelt WordPress tema.

De +5 bedste WordPress temaer:

 1. Avada
 2. Flatsome
 3. Enfold
 4. BeTheme
 5. The7

Du kan selv læse mere om ovenstående WordPress temaer i denne artikel eller på skaberens hjemmeside og dermed vælge det WordPress tema du tænker er bedst, min største anbefaling går på temaet Avada og det er dét WordPress tema jeg anbefaler alle som ønsker at lave en hjemmeside i WordPress som hverken har en mangel på funktionalitet, design og responsivitet.

1. Avada

Avada er det bedst sælgende premium tema på platformen Themeforest og har været det de sidste 8 år. WordPress temaet Avada er solgt i mere end +625.000 eksemplarer og er dermed det premim WordPresss tema som er købt flest gange. Årsagen er enkel, temaet er umådeligt godt udviklet og har et utal af fantastiske funktioner og forhånds-udviklet hjemmesideskabeloner som man kan installere på få minutter.

Fordele ved Avada:

 • Mere end +80 forhåndsbygget hjemmeside skabeloner
 • Utallige integrationer heriblandt Hubspot, WPML og The Events Calender
 • Hyppigt opdateret WordPress tema

WordPress temaet Avada koster $ 60 USD tilsvarende cirka 380 kr. men kan til tider findes på tilbud til $ 30-40 USD.

Avada er det WordPress tema jeg har brugt til at bygge alle mine hjemmesider og har aldrig været så tilfreds med et WordPress tema som jeg er med Avada. Derfor anbefaler jeg også Avada til dig som skal bygge din egen hjemmeside i WordPress.

Køb WordPress temaet Avada

2. Flatsome

Flatsome er den bedst sælgende WooCommerce (webshop) WordPress tema på Themeforest med mere end +150.000 solgte eksemplarer til forskellige WordPress udviklere. WordPress temaet er én af de bedste på markedet til webshops og andre e-handelsbaserede hjemmesider i WordPress.

Fordele ved Flatsome:

 • Revolutionerende Træk og slip sideværktøj
 • Tilpas alt med live temaindstillinger.
 • Nye funktioner regelmæssigt og altid opdateret.

WordPress temaet ligger prismæssigt på samme niveau som andre professionelle og godt-sælgende teamer og kan købes på Themeforest til $ 59 USD tilsvarende cirka 375 kr.

Køb WordPress temaet Flatsome

3. Enfold

Temaet Enfold er en af de mere simple men alligevel fantastiske WordPress temaer på markedet. På samme måde med Avada så kommer Enfold med en masse forskellige forhåndsbyggede skabeloner som enkelt og let kan installeres og ved blot at ændre indholdet, bom! Så har du en komplet professionel hjemmeside.

Fordele ved Enfold:

 • Mere end +35 forhåndsbygget WordPress skabeloner
 • Enkelt og hurtigt WordPress tema
 • Brugervenligt og responsivt

Enfold koster det samme som de mange andre højt-kvalitets WordPress temaer som Avada og Flatsome, nemlig $ 59 USD tilsvarende cirka 375 kr.

Køb WordPress temaet Enfold

4. BeTheme

BeTheme er en af de WordPress temaer med flest forhåndsbyggede skabeloner, måske er det faktisk det tema med flest. De har nemlig udviklet intet mindre end +600 forskellige WordPress skabeloner som passer til deres tema og med mere end +220.000 solgte eksemplarer, så kan man konkludere at BeTheme er et tema som er ganske populært, det samme kan ses på deres tusindvis af 5/5-stjernede anmeldelser på Themeforest.

Fordele ved BeTheme:

 • Mere end +600 forhåndsbygget WordPress skabeloner
 • Enkelt og let tema som alle kan finde ud af
 • Byg din egen WordPress hjemmeside på under 4 timer

Prisniveauet på BeTheme er jævnt med de andre professionelle premium WordPress teamer, nemlig $ 59 USD tilsvarende cirka 375 kr. og kan købes hos Themeforest som alle andre WordPress temaer.

Køb WordPress temaet BeTheme

5. The7

Det sidste WordPress tema på listen er bestemt ikke det dårligste. The7 er som de andre temaer i artiklen, nemlig baseret på et drop-and-drag byggesystem hvilket er superenkelt at arbejde med og bygge WordPress hjemmesider i. Temaet er solgt I mere end +226.000 eksemplarer på Themeforest og ligger I toppen over mest populære- og solgte temaer nogensinde.

Fordele ved The7:

 • Lynhurtigt WordPress tema
 • Kombatibelt med WooCommerce
 • Klargjort for GDPR

The7 er et lidt billigere WordPress tema som holder den høje kvalitet og gode samt enkle bruger- og programmeringsvenlighed. Temaet koster ”kun” $ 39 USD tilsvarende cirka 247 kr.

Køb WordPress temaet The7

Hvilket WordPress tema skal jeg vælge?

Det kan uden tvivl være vanskeligt at finde rundt i de mange WordPress temaer som er tilgængelig, der er jo mere end +8000 gratis temaer på WordPress.org og +51.000 premium temaer på Themeforest at bladre igennem, men det er faktisk ganske let af finde det rette WordPress tema, for der er nemlig nogle faldgrupper at se efter.

#1 Altid opdateret

WordPress temaer skal som så mange andre ting opdateres, hvis et WordPress tema ikke opdateres af udviklerne bag, så vil det åbne op for en lang række sikkerhedsproblemer og i tillæg til dette, så vil temaet til slut stoppe med at virke når WordPress-styresystemet opdateres men temaet ikke bliver det. Så derfor skal du altid se på hvornår et tema sidst er opdateret af udvikleren og ikke vælge et som ikke er blevet opdateret på flere måneder.

#2 Altid premium

Selvom det kan være fristende med et gratis WordPress tema, da det som nævnt, er 100% gratis, så er premium temaer langt bedre og du vil stå med et flottere resultat på meget kortede tid, så hvis du skal i gang, så vælg at investere de 200 – 400 kroner. Det koster for et premium tema, fremfor et gratis. Tag rådet fra en som har spildt en masse tid energi én gang før.

Enkel måde at få en responsiv hjemmeside i WordPress

Et professionelt og premium (betalt) WordPress tema er den hurtigste, bedste og letteste måde at skabe en professionel hjemmeside på uden at bruge tusindvis af kroner på en ekstern webudvikler eller på et webbureau og det kræver ikke de store kundskaber eller erfaring indenfor webudvikling.

Mange (næsten alle) nye og opdaterede WordPress temaer er responsive, hvilket betyder at de tilpasser den skærm som benyttes til at tilgå hjemmesiden på, så uafhængig om den besøgende benytter sig af en PC eller mobil enhed, så tilpasses indholdet skærmen og hjemmesiden præsenteres på en pæn og ikke mindst funktionel måde.

Undgå fejlen ved at vælge gratis WordPress temaer

WordPress temaer behøver ikke at koste noget, faktisk findes der tusindvis af gratis WordPress temaer online og mange af dem er udviklet af skaberne bag CMS’et WordPress selv. Du kan finde de mange gratis WordPress temaer på WordPress’ hjemmeside under ”themes” og teste dem ud.

Men som tidligere nævnt, så anbefaler jeg dig at vælge ét WordPress tema og blive kendt med dette, fremfor at blive kendt med et gratis tema hvor du er begrænset og ikke får det samme ud af det, som du måske havde ønsket.

Det er meget nemmere og hurtigere at lære WordPress udvikling med det rette tema i stedet for at hoppe fra tema til tema og dermed skulle starte på nyt igen og igen, som jeg desværre selv har gjort alt for mange gange og dermed spildt en masse tid og energi.

Kilder

Go to Top